IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"

SauvakävelyäMaanantai 12.05.2008 19:30

Sauvakävely on selvästi saanut alkunsa siitä, että joku hiihtohullu on halunnut kesälläkin mennä ladulle, mutta on suosiolla päättänyt jättää sukset kotiin (eihän se suksi oikein pururadalla luista ja vaikeaa on hiihtäminen) ja ottanut mukaansa vain suksisauvat -> dementiahiihtoa!
Tänään liikuntatunnilla siis pistimme pururadalla töppöstä toisen eteen ja heiluttelimme käsiä iloisesti sauvojen avustuksella. Oli itseasiassa ihan mukavaa, ainut vain, että tunsin itseni oikeasti vähän vajaaksi, kun muilla oli ihan kunnon kävelysauvat ja miä sitten heiluttelin suksisauvoja (no mut siellä ei ollu enää ku liian pitkiä kävelysauvoja!). Joo, että olinpas sitten ihan kohtalaisen hyvä stereotyyppi dementiahiihtäjästä!

Ei, eikä nolottanut, kun lenkin loppupäässä itse Mies tallusteli parkkipaikalla. Nice. Onneks en voinu oikeesti sauvakävellä siinä asfaltilla, kun ei ne terävät piikit oikein uponnu siihen kovaan alustaan. Oli iha pakko kantaa niitä sauvoja (no mut hei, onneks oli uudet kuulokkeet kaulalla, et ainakin tyyli oli kohdallaan...) xP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.