IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"

[Ei aihetta]Maanantai 15.09.2008 21:22

Okei. Tajusin: miä oon riippuvainen netistä. Olin tänään _niin_ paniikissa, kun tulin kotiin, enkä päässy nettiin. Ei vaan toiminu. Sit koitin naapurin langattomalla, mutta sekään ei toiminu. Mitä vittua? Vian oli siis pakko olla joku yleinen, koska tuo langatonkaan ei toiminu. Siis vika, johon miun korjausvalta ei ylety. No sainkin kuulla, että vikahan on ihan koko maan laajuinen - huipun Soneran laajakaista kun oli kuulemma kaatunu. Mietin jo, että miten pirussa miä selviän tän illan ilman nettiä (siis ilman galleriaa ja ilman meseä ja ilman kaikkea). Meinasin, että lähden jo jonkun kaverin luokse, jotta pääsen käymään netissä. ^^' No ei siinä, olisin voinu lähteekin, kun nyt on peräti autokin käytössä ja tavallaan pieni himo päästä ajamaan, mutta tuskin tänään jaksan lähtee. Pitää huomenna sitten ajella kotosalle. :b Ilo oli kumminkin ylimmillään, kun äsken tajusin, että modeemissa palaa kaikki valot, mikä tarkottaa sitä, että NETTI TOIMII!

Mutta sitten jotain tämän päivän yo-kirjotuksista:
- En oo vähään aikaan jännittäny yhtä paljon. Kädet on tärissy viimeks ehkä yhtä paljon inssissä.
- Ne tuolit on ihan hiton epämukavia. Kyllä sai nimittäin käyttää rutkasti mielikuvitusta, jotta löysi mukavan asennon istua.
- Auditoriossa on toden totta kylmä. Onneks olin varautunu ja laittanu villasukat sekä paksun hupparin. Perjantaina taidan myös olla jollain lökäpöksylinjalla. Farkuissa vois olo olla ihan hitusen tuskanen.
- On tosi ahdistavaa istua 5½ tuntia hiljaa. Kävin kerran vessassa ja sillä hetkellä teki niin vaan mieli huutaa tai sanoo jotain, jotta voisi huomata, että ääni on sentään tallella, mutta eihän niin voinu tehdä.
- Käsi meinas väsyä. Onneks ei väsyny. Luulen kumminkin, et saan sormiin rakot kirjottamisesta. oÔ Tosin ei noissa kielten kokeissa tarvii ihan yhtä paljon kirjottaa ku reaalissa (laskin, että kirjotusta tuli yhteensä n. 10 A4-kokosta konseptia molemmin puolin kirjotettuna).
- Eväitä oli riittävästi. Ne oli hyviä.
- Hyvä fiilis jäi, uskon, että meni ihan hyvin. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.