IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"

[Ei aihetta]Torstai 25.10.2007 19:30

Tää viikko on tullu vietettyä syyslomaa. Jeij. Tuntuu, et loma on menny iha mielettömän nopeesti (wtf, eihän sitä oo enää jäljellä ku kolme päivää). Onneks on nyt loma aikana tullu tehtyä kaikkee kivaa, et ei sinäänsä haittaa, vaikka tää löhöily kohta loppuukin.

22.-23. päivä olin porukoiden kanssa laivalla. Maanantai-iltana mentiin Galaxylla Tallinnaan, nukuttiin yö laivassa, käytiin tiistaina aamupäivällä Tallinnassa ja iltapäivällä seilailtiin takasin Helsinkiin.
Oli aika tavallinen reissu. Galaxy on loppujen lopuks aika tylsä laiva. Muutama hassu kauppa, jokunen ravintola ja baari, pari yökerhon tapasta ja siinäpä se sitten onkin. Maanantai kulu siinä, että syötiin, kierreltiin nopeesti kaupat läpi ja istuttiin iltaa jossain baarissa.
Ostin uuden hajuveden ja ripsarin (joista äiti makso n. 1/3). Tallinnassa ei ollu mitää erikoisempaa. Käytii muutamissa marketeissa, joita satamassa oli, mut ne oli niin ahdistavia, ettei siellä viittiny pitkään olla. Raivostuttaa, ku kaikki on ahdettu yhteen pieneen tilaan, joka puolella myyjät selittää, miten niiden paidat ja korut on parhaita ja jos et osta, ne tulee suunnilleen repimään vaatteet päältä. Ei kiva. -.- Reilussa kahdessa tunnissa ei paljoo ehtiny, yhdessä ostoskeskuksessa tuli pyörittyä vähä pidempään. Piti ostaa yks Espritin huppari, mutta äitillä ei ollu tarpeeks kruunuja eikä sen kortit toiminu, joten huppari jäi kauppaan. Pöh.
Paluumatkalla Tallinnasta Helsinkiin ei ollu mitää erikoista. Kävin ostamassa karkkia, jumitin hytissä ja nukuin. :'D Laivalla oli niin vähän porukkaa, eikä muutenkaa mitää tekemistä, joten tuutiminen oli ihan hyvä vaihtoehto. Kyllä miua sitäpaitsi väsyttikin. xP

Tuon reissun jälkeen jäin tiistai-iltana kämpille, kun porukat meni kotiin. Keskiviikkona heräilin siinä ennen seittemää ja kaheksan aikoihin kaveri tuli hakee miua. Lähettiin Jyväskylään! Kaverin porukat meni johonkin konenäyttelyyn, mutta kun meitä sen erikoisemmin vehkeet kiinnostanu, nii mentii kaupungille. Ihan parasta! Kauppoja tuli kyllä kierreltyä ja mukaan tarttui uus meikkivoide, kulmakynä ja se Espritin huppari, jota Tallinnassa olin himoinnu. Hah, sitä saikin metsästää useammasta kaupasta, mut onneks sit viimeseltä löyty (puoliks vahingossa).
Seppälässä kokeiltiin ihania mekkoja. Pientä prinsessameininkiä. :>
Ja tietenkin, kun Jyväskylässä olin, niin piti sitten sopia "treffit" tämän erään ystäväpojan kanssa, joka Jkylässä asustelee.
Ihana oli nähdä sitäkin pitkästä aikaa. Hyvin huomas, että ehkä mikään ei kesäisen episodin jälkeen muuttunutkaan niin pahasti, ku mitä aluks luulin ja pelkäsin. Se on ja tulee olemaan yks miun parhaimmista ystävistä - ellei peräti se paras. Tärkee ja rakas. <3
Pandan tehtaanmyymälä tuli myös kierrettyä ja mukaan tarttui pussillinen suklaata ja kolme pussia lakua. Possuilu vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja vielä ehkä jatkuu...
Alunperin miun ei ees pitäny lähtee kaverin mukaan, mut onneks lähin sit kuitenkin. Oli niin parasta ja sit ku vielä näki tämän erään... Ei ehkä niin huono syysloma, ku mitä kuvittelin.

Vielä olis tarkotus nähä yhen kaverin kanssa ja lähtee mahdollisesti jonnekin päin maailmaa. Kivaa, miten nyt on tullu nähtyä niitä kavereita, joiden kanssa ei normaalisti voi olla niin paljon tekemisissä, ku mitä ehkä haluis. Nyt jos vielä tämän yhen tyypin kanssa nähdään, niin loma on kyllä ollu ihan loistava! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.