IRC-Galleria

Sherihvi

Sherihvi

2018..... I'm too old for this..

Samba de janeero!Keskiviikko 05.07.2006 02:46

Morjesta taas te harvat päiväkirjani eli blogini lukijat "xD"

Jatkona tähän edelliseen futisaiheeseen kirjoitteluuni voisin lisäillä että harmitti suunnattomasti kun Englanti tipahti jälleen portugalia vastaan jälleen rankkareissa (viimeksi EM 2004) deja vu anybody?

Rooneyn temppu oli mitä oli joten antaa sen olla omalla painollaan upottamassa kippoa ammeeseen.

Onnekseni tätä Futissuruani helpotti ja muutti sen lopulta iloksi oli saman päivän iltaottelu Brasilia - Ranska. sambapleiboit ja ranskanperunat pelasi aluksi tasasta peliä kunnes '98 Ranskan MM-turnauksen sankari numero #10 Zinedine Zidane jota pidin jo menneen talven lumina ensin kikkailee hiukan keskikentällä ja lisää vielä sokerikuorrutukseksi kakkuunsa upean Vapaapotkun josta saman MM-tittelin voittaneen joukkueen riveissä pelannut Thierry Henry pistää "zizoun" vaparin upeasti brassien verkkoon. (Thierry Henry lausutaan muutes Thierri Anrii ei Henry tai Henri vaan Thierri Anrii :D)

Todistipa Brassien suurin sankari Ronaldo mihin hän lopulta kykenee. Ronaldo jota muuten on kutsuttu näin kisojen alla Fatboy:ksi ja El Gordoksi (en tiedä mitä tarkoittaa på finska mutta kaippa se viittaa edellämainittuun lempinimeen jotenkin.) no mutta anyhow Ronaldo filmasi nätisti Brasseille vaparin penaltizonen eli rankkari alueen kulmalle mutta eipä tuo vapari paljoa muuttanut pelinlopputulosta. Ranska teki vielä 2-0 maalin niin Brassit pääsivät laulukuoroon ennen finaalia ensimmäistä kertaa sitten 1990 kisojen 94 mestari 98 Finaalissa, 2002 mestaruus.

Kovat kisat tulee vielä kun nyt on jäljellä parhaista parhaat eli: Italia, Portugali, Ranska ja Saksa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.