IRC-Galleria

Eli mut on taas haastettu...Perjantai 24.02.2006 16:52

Eli mun pitää kertoo mitä mul on päällä..(Älkää kysykö mitään..=/ )

Eli mul on koristevillasukat sisiset, Yösiniset/ mustat housut, joissa on valkosia raitoja, punaset sandaalit, valkoinen vyö, jossa edessä tosi aito;) timantti perhonen, ruskea intiaanipaita (ihan liian pientä kokoa (xs) ja sen päällä Vero Modan Huppari, jossa on aika syvä kaula aukko. Sit kaula-aukon takia semmommonen turkoosi kaulahuivi..etc. Okei mä en kai haasta ketään, mut saatte kyllä kirjotella näit kuka vaan, jos tykkäätte..:)

Mut muuten ennen kun Mari haasto mut, jo alkuviikosta kävi näin. Olin just ja just tottunut siihen, että harjottelupaikan asuntola on viileä. Mut sit jääkaapista ottaessani maitoa jääkaapista teeni päälle ja tajusin, että se on purkissa yhtenä kylmänä kökkönä. Kyllä se tölkin muoto oli jo epäilyttänyt.. Se oli ihan jäässä. No sillasta sattuu.

Mitäs vielä.. kesätyöpaikan sain eilen ja mietin, et haen seuraavaa harjottelupaikkaa, vaikka ruotsista tai jostain. Ehkä ja mahdollisesti, joskus suht lämpimänä ajan kohtana. Mänsälässä kuluu kesä. Hyvä..Pääsen sit syksyllä korttia ajelemaan. Kesällä haluaisin Pohjois- Norjaan, Lappiin, risteilylle vaik Pärnuun tms. ja Hietsuun uimaan. Jotkun festarit, vaikka Rauman meren Juhannuskin ois kiva käydä tsekkaamassa, mutta saa nyt nähä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.