IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

[Ei aihetta]Lauantai 17.01.2009 20:46

Ärsyttää. Kuinka moni tämänkin lukijoista on joskus ollut etusivulla? Tarkoitan "oma kuva"-paikalla? Nykyään se ei kannata yhtään. Ei sieltä tuu ainuttakaan asiallista kommenttia, vaan teinit heittää viestiä tyyliin: "Mun ihq boksissa on ilmasia poletti koodeja", "Ette uskalla sanoo mulle moi" ja "liittykää ylimainostetutyhteisötonperseestä-yhteisöön!".

Ja jos vähänkin poikkee niiden "täydellisestä" kauneusihanteesta niin heti ollaan haukkumassa. Eihän sitä pitäs ottaa näin vakavasti, että joku random teinipelle käy heittää herjaa, mutta kun ei siinä etusivulla ollessaan saa mitään muutakaan kommenttia.

Saatanan tenavat on ymmärtäny idean ihan väärin. Jos haluaa huomioo niin pitää tilata ittensä siihen, eikä käyttää toisten rahoja hyväkseen. Ihan uskomatonta pelleilyä oikeesti.

Tiiän, että ei oo pakollista tilaa itteään sinne jos tällästä käy, mutta joskus ois ihan kiva saada random ihmisiäkin sanomaan jotain, koska ei juttuseuraakaan löydy jos vaan on, eikä tee sen eteen mitään. Tähänhän auttais semmonen juttu, että pistetään ikäraja. Päivänkuvassa se on 18 vuotta, NYT!-yhteisössä se on 17 vuotta, niin näihin vois pistää vaikka 16 vuotta? Kyllä mä olen saanut semmosen käsityksen, että 16-vuotias osaa käyttäytyä.

- Seuratkaa "mun kuva"-kohtaa ja laskekaa vaikka tunnin ajan, että monta asiallista viestiä siinä olevat saa ja jos menee yli 10 ni voin sanoa, että aika hurjiin lukuihin pääsitte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.