IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Mulla menee nukkumisen kanssa sukset jotenkin ristiin. Jos nukun liian vähän nii nousen aamulla paljon helpommin kun sillon kun oon nukkunut paljon. Mun siis pitää valvoa myöhään, herätä aikasin ja vetää monta pannuu kahvia, että mulla ois hyvä päivä.

Oli tänään hurja työpäivä. Pajalla tää tyyppi joka huolehtii näistä työasioista ni anto mulle vähän työtä. Ihan vaan sen takia, että mulla on pari vuotta puusepän koulutusta alla. Pääsin sahailemaan mölkky-palikoita 120 kappaletta! Ensin sahasin ne määrämittaan ja sit tää leaderi tuli takasin ja sanos, että nyt niistä pitää sahata vielä päät viistoon. No ei siin mitään, koska kyl mä tiesin et siin tulee käymään niin. Siitä sitten vaan sahailemaan.

Onneks työstä tuli valmista muutamassa tunnissa ja pääsin viettää rentoa vapaa-aikaa. Tyypit keitti kahvia ja hörpittiin niitä sitten siinä. Ja sen kerran kun mä käyn Galleriassa työpäivän aikana ni eikö sieltä tule tää toinen leaderi sanomaan, että nyt kaikki pois niistä gallerioista - mun tuuria.

Sitten me siinä jossain vaiheessa päästiin ja lähettiin käväsemään KELAssa. Hain sieltä semmosen lapun, että sen avulla mun pitäs saada vähän rahaa, massii, pätäkkää, tuohta. Sitten kotona mua odotti lämmin pasta ja jauhelihakastike. Ai että! Siinä kyllä palkittiin rankka työpäivä. Ku olin saanu syötyä niin siitä sitten taas liikenteeseen, Tytille nimittäin.

Saatiinhan me jotain ihan järkevääkin Tytin kanssa aikaseks. Me nimittäin vaihdettiin järjestystä siellä. Kämppä meni ihan mullin mallin eikä sitä tunnistanu enään samaks huoneeks. Oli ihan uudenlainen järjestys mitä en ollu koskaan aikasemmin nähnykkään. Sit tiettekö mitä? Tytillä on Tekkonahka-tuoli.. Mä siis lisäsin siihen yhen koon lisää, koska mulla sattu olemaan tylsää.

Kotimatka olikin sitten vaativampi. Avasin pyörän lukon ihan normaalisti, olin lähössä ja rengas lyö lukkoon. Katoin, että avasinko lukon oikeesti ja kyllä se oli auki. Otin kuulokkeet pois ja aloin miettimään, että mitäs pirua ja sit kuulin naisen puhetta. Ajatelkaa, mä juttelin sille sit ihan normaalisti takasin, mikä ei olis ennen ollu mitenkään mahdollista. Juteltiin siinä sen aikaa, et se oli saanu tupakkansa poltettua ja meni sisään. Jos oikein kuulin, ni se sano sisään mennessään, että: "kaikenlaisia tapauksia sitä näkee tapahtuvan.."

No mä lähin siitä pihasta taluttaa sitä pyörää ja sit ku olin jonkun matkaa taluttanu sitä ni meinas palaa kiinni, koska ei olis mitenkään jaksanu enää alkaa säätään pyörän kanssa. No mä pamautin pari kertaa pyörän renkaan viistossa maahan ja sit se lähti rullaamaan. Polkasin kotia ja tulin kirjottaa teille tarinaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.