IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Okei nyt tehdään yksi asia samantien selväksi: Mun yöunet ei vaikuta mitenkään siihen, että millasena herään aamulla. Oon nyt tätä aikasemmin kirjottanu kaks tällästä vähän pidempää tekstiä ja molemmissa kertonut jonkinlaisen tarinan unen määrästä ja tällein. Ensimmäinen yöhän oli niin, että nukuin vähän, mutta herärin aamulla tosi vilppaana. Toisin kun toisena yönä kun nukuin monta tuntia ja aamuherästys oli mahdottoman vaikee. No, nyt mä nukuin vähän enkä ois jaksanu millään nousta ylös.

Meinasin lähtee pyörällä pajalle, mutta älysin tarkistaa Jounilta, että onko siellä satanut lunta ja tää siihen vaan tokas, että joo. No 20 minuuttia aikaa ja jäi n. 5 minuuttia aikaa istua siellä turhanpanttina kun kävelin niin nopeesti.

Pajalla mun amiskokemusta taas kaivattiin. Mut nimittäin laitettiin taas sirkkelöimään puita pienemmiksi palasiksi. No nopeestihan siinä aika meni, mutta ehkä mulla on skilssejä vähän parempaankin, joten osotin sitten myöhemmin mieltä kun tein kaikkein hienoimman linnunpöntön. Tää työnjohtaja tuli siihen mun luokse ja sano suoraan näin: "Ai sä panostat siihen noin paljon.. Se on vitun hienoa!" Mitä sitä siistimään toisen sanomisia, noin se nimittäin sano.

Niin tuli semmonen juttu mieleen, että mä ilmottauduin vapaaehtoselle piirustus-kurssille. Alkaa vasta vissiin joskus tulevina kuukausina.

No päästiin sit himaan ja mä kävelin sitten pikapikaa kotia kohti, koska oli tosi hirvee kusihätä kun siel pajalla ei toimi putket ja sen seurauksena siellä ei siis saa käydä vessassakaan. Oli oikeesti niin rentoutunu olo ku oli puoltoist tuntii pidätelly ja sai viimein rakon tyhjäks. Vetäsin safkat naamariin ja lähin Lidlin kautta Tytille.

Perillä mä sit kerroin Tytille vähän päivästä ja tein omia päteviä palkkalaskelmiani. Sit kateltiin vähän Pasila-materiaalia netistä ja Tytti teki jotain. Kyllä, se on kivaa. Tytti pääsee näppärillä joillakin sellasille alueille, joille tämmönen nakkijokin ei pääse. Mielenkiintosta, eikö? Sit Pasi/Paula juoksenteli hetken vapaana kunnes halus vapaaehtosesti takasin häkkiin. Sit jossain vaiheessa katottiin Salkkarit ja vähän ennen ku lähin ni mää harjailin Tytin hiuksia vastapalvelukseks jostain.

Polkasin kotiin ja haistan rappukäytävässä hyvän hajun ja luulen, että pizzamies on käyny naapurissa, mutta tiedättekö mitä? Haju vaan vahveni ku avasin huoneen oven. Jouni saatana oli syöny täällä pizzaa ja jättäny mulle hajut. Ehkä valkosipulin oli tarkotus piilottaa muut hajut? No mut anyway, tää kirjotus oli tässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.