IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Kiireinen aamu oli taas jälleen. Vetkuttelen nykyään aina sen lähdön kanssa ja pääsen lähtemään vasta 10 minuuttia vaille. Onneks pyörällä se matka taittuu just siinä ajassa ja aina oon ollu ajoissa.

Pajalle päästyä heti kahvia keittämään, koska siellä ei nykyään oikein kukaan muu tahdo keittää sitä. Vedin pari kuppia kahvia ja sit alkokin jo keikka. Lähettiin Hyvinkään sairaalaan hakemaan tietokoneita. Kantaminen onnistu oikein mukavasti, mutta ei ollu reilua kun kaikki muut otti aina ekana ne kevyimmät välineet sieltä ja mä jouduin sitte aina kantamaan kaikki isot näytöt. Ei se mitään silleen, ainakin kunto kasvaa jos jotain.

Ku oltiin saatu autot täyteen tietokoneita ni jouduin puikkelehtimaan sinne tietokoneiden sekaan istumaan ja sit lähettiin kohti jäähallia ja sen varastoja. Sitten se homma, mikä me nähtiin niiden tietokoneiden laittamisessa sinne autoon, sai sellasen lopun, että kannettiin ne autosta vielä sinne varastoon. Siellä on nyt joku 50-100 (en jaksanut laskea, enkä osaa arvioida) tietokonetta, näyttöineen, näppäimistöineen ja hiirineen. Mikäs siinä.

Ku saavuttiin takasin pajalle niin taas kahvikuppi kouraan ja opettajaa leikkimään - tai niin se meiän työnjohtaja sano: "Sä oot ihan opettajan näkönen siellä." Mut niin, saatiin siitä sitten etätehtävät ja pääsiin kotiin jo 12 aikaan. Tulin himaan ja rupesin näpyttelee tietokonetta ihan innoissani.

Sitte jossain vaiheessa lähin Tytille, koska näin olin luvannu ja muutenkin oli jo aika nähä taas. Mä en tajuu, et mikä mun jalkoihin on nyt tullu.. Mitä enemmän mä yritän kasvattaa kuntoa ni sitä nopeemmin mun jalat väsyy pyöräillessä. Neh, no onneks matka oli miltein pelkkää alamäkeä. Pyörä parkkiin ja sisälle.

Ensin me kateltiin Pasin (Paula?) touhuja ja mä vetäsin sitä hännästä, koska olen niin evil. No siis mun tarkotushan oli saada se vaan kiinni, mutta ainut mistä sain otteen ni oli sen karvapallon häntä. Huudothan mä siitäkin sitten sain. Sitte jossain vaiheessa Tytti halus pelata mun kanssa Skibboa. Jännä korttipeli. Ensin mä vein sitä peliä ihan kymppikaks ja voitinkin ensimmäisen erän. Sitte keksittiin ruveta väsäämään ylimääräsistä korteista puuttuvia kortteja. Liimattiin kortin päälle valkosta paperia ja mä tykkäsin leikata niistä papereista sitten ylimääräset reunat ja Tytti tykkäs piirtää numerot niihin. Sit tulikin toinen ottelu, koska Tytti halus revanssin - ei vaan, oikeestihan me pelattiin sen takia, että nähään miten uudet omatekemät kortit toimii. Siinähän kävi sitten niin, että oli tiukka ottelu, mutta lopuks Tytti vei voiton.

Peli päätty siis 1-1 ja sen jälkeen lähin kotia kohti. Ensin hain kyllä Lidlistä vähän mehua. Nyt en oo tässä koneella oikein ole osannut mitään tehä. Tytti pakotti mut kirjottaa tän, mutta ei se mitään, sainpahan järkevää tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.