IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Harvinaisen hassu viikonloppu.Sunnuntai 08.03.2009 03:30

Perjantaina pajan päätyttyä polkasin kotia ja tietokone tietenkin heti päälle. Istuin jonkin aikaa tietokoneella ja kuuntelin musiikkia. Sen jälkeen lösähdin makaamaan, ihmettelin kattoa ja kuuntelin vieläkin musaa siihen asti, kunnes mä sitten nukahdin.

Heräsin puhelimen huutoon. Arto (_Grim_Reaper_) soitti mulle ja kysäs, että koska oon tulossa tai jotain vastaavaa. No mä siitä pongahdin ylös ja rankka heräämis-operaatio käyntiin. Ei meinannu loppua millään, väsytti ja väsytti vaan enemmän. No sain kumminkin silmät sen verran auki, että pääsin liikkeelle. Menin Siwan kautta alueelle, jossa en ollu vissiin koskaan aikasemmin hirveemmin käyny. Soitin Artolle ja kysyin, että missähän päin se sit oikein asuukaan. No se tuli pihalle ja vislas. Olin onnistunu aika hyvin suunnistamaan, koska olin ihan oikeessa risteyksessä. No mentiin sisälle.

Rankka juominen alko heti. Arton mittasuhteet oli vissiin pikkusen hakusessa, koska se pisti puolet viinaa ja puolet limua. Oli kyllä niin tuhti paukku, että mun oli pakko kaataa pikkusen lisää sitä limua sinne lasin pohjalle. Meikä sitte "loppasuuna" vedin melkein pullon tyhjäks ja sit lähettiin käymään Lidlissä, että ei juotavat lopu kesken.

Oli pieni jännitys päällä, koska oli kumminkin puolikas viinapullo alla ja sit pitäs vielä kyetä ostamaan lisää alkoholituotteita. No hyvinhän se sit loppupeleissä suju ja päästiin sit jopa takasin Arton kämpille. Siinä sitten heti lonkerot auki ja juominen jatku. Jossain vaiheessa saatiinkin lisää juttuseuraa kun tyttösillä oli jotain asiaa. Tytti (Aili69) ja Susa ([sunny]) lähtikin sitte tulemaan mestoille, koska.. No, kai niillä vaan oli tylsää. Siellä sit pyörittiin Arton huoneen lattialla Arton leipien kanssa kilpaa (Sanon näin, koska mulla on aika paljon pimeitä aukkoja). Lähettiin sit jossain vaiheessa kotia kohti.

Rikoin lakia, koska ajoin humalassa pyörällä. Ja mikä hassuinta - ajoin ihan poliisilaitoksen vierestä. Joo mut ei se haittaa. Selvisin kotiin, eikä aamulla ollu edes krapulaa.

Tää päivä oli sitten kaikinpuolin loistava sen takia, koska olin selvinpäin ja Tytti tuli meille. Olihan meillä melkein viikon tauko, että ei nähty kertaakaan ja en laske perjantaita näkemiseks, koska olin kännissä ja mustia aukkoja on liikaa. Viime sunnuntaista tähän lauantaihin. Voitte vaan kuvitella miten ikävä oli ollu.

Mutta joo, ei siitä sit sen enempää. See ya!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.