IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Spruits.Perjantai 13.03.2009 01:08

Ajattelin taas vähän kirjottaa teille, koska en oo sitä aikoihin tehnyt. Kertosinko vaikka mun kuulumisia tai mitä oon tän viikon tehny? No kokeillaan ees kirjottaa jotain.

Ensin sen verran, että Arto leijuu mulle kokoajan, koska sillä on enemmän kävijöitä viikossa kun mulla. Asialle saa tehdä jotain. Ihan näin vinkkinä niin mulla vois olla ens viikolla semmonen väh. 100 kävijää/päivä niin jo Arto hiljenis ja pakenis vuorille.

Pajalla on ollu jotenkin hiljasta vissiin. Siellä me joudutaan päivät pitkät istumaan kun tekemistä ei oo. Jokunen keikka on tullu heitettyy tässä, mutta muuten se on ollu lähes pelkkää istumista. No nii.. Onhan meillä yhteishakuviikko niin ollaan me tutkittu eri ammatteja netistä ja kaikkee tällästä epämukavaa. Tiekste muuten.. Pajan ruokatunnista on tullu mulle semmonen hetki päivästä, että odotan sitä enemmän kun kuuta nousevaa. Valmisruuat on niin hyviä kun kokeilee jotain uutta. Eilen ostin ison paketin pikkunakkeja ja jotain halpaa maustekastiketta. Nakit hetkeks mikroon ja sit dippaamaan, ommnom. Olispa jo huominen ja klo. 11.30.. HEI! Itseasiassa huomenna on poikkeuspäivä, koska meillä on pari vikaa tuntia liikuntaa! Syyäänkin jo 11:00.

Sit tässä ollaan nyt pari päivää suunniteltu yhtä julistetta millä meiän pitäis sitten voittaa semmonen 100 euron lahjakortti johonkin ravintolaan. On ollu ylä- ja alamäkiä. Toisinaan ei oo tienny mitä tekee ja toisinaan sit on ideoita, joita ei osaa kirjottaa edes ylös. Nyt meillä kumminkin on jonkinlainen juliste valmiina ja katotaan miten sijotutaan. Voittaja saa sen 100 euron lahjakortin ja yllätyspalkinnon. Sit kakkonen ja kolmonen saa kans yllätyspalkinnon. Onkohan osallistujia edes niin montaa?

Mutta joo. En jaksa kirjottaa enää kun telkkarissa pyörii Super Natural ja siellä on ihmissusia. Phiiuuufff..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.