IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Sims-addiktio part. 2Maanantai 16.03.2009 23:42

Tänään mun teini-ikäinen mustaihoinen pikkutyttö sai itelleen töitä. Se lähti aamulla 8 aikaan kouluun ja kun se pääs koulusta 13 aikaan niin se lähti heti 14 jälkeen töihin ja palas takasin kotiin 18-19 välillä. Sen jälkeen se käväs suihkussa ja teki läksyt ennen nukkumaan menoa.

Sitten vastasin johonkin kyselyyn väärin ja se sai potkut. Hommasin sille heti uuden työn ja se suju hyvin siihen asti kun se kasvo aikuiseksi ja kasvo "uraohjukseksi". Hetken aikaa se sai olla töissä ja sit taas tuli kysely mihin vastasin väärin ja sain uudet potkut.

Sitten sen vanha koulukaveri tuli käymään kylässä ja nää meni sänkyyn. Ensimmäisellä yrityksellä nappas ja nainen tuli raskaaks. Vauva synty ja mua rupes nakertamaan. Tää nainen ei suostunu antaa sen lapsen olla siellä kehdossaan hetkeekään. Aina se kävi nappaa sen ja heitti sen lattialle, ihan syyttä.

Nyt talossa asuu jopa yksinhuoltaja nainen ja sen pikkupoika, jonka se sai yhdenillanjutun ansiosta. Nainen on musta, poika on keskitumma ja isä täysin vaalea. On se jännä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.