IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Sims-addiktio part. 3Tiistai 17.03.2009 19:24

Tänään kun menin pelaamaan niin mua odotti siellä tummaihoinen nainen ja sen taapero-ikäinen keskitumma/-vaalea muksu. Tää nainen ei antanu vieläkään sen muksun olla siellä kehdossa montaa minuuttia, aina se kävi nappaamassa sen syliinsä ja kutitti sitä hetken, jonka jälkeen laitto tän lattialle. Muijalla jatku epäonni työnkin suhteen. Sai kokoajan alennuksia ja jossain välissä myös menetti työnsä, mutta sai sen hommattua itselleen takaisin.

Naisen kamppaillessa työn kanssa, tää taapero tuli lapsi-ikävaiheeseen. Siitä tulikin ihan isänsä näkönen! Hm, kukahan sen isä oli? En muuten tiiä mitä oon tehny väärin taloa rakentaessani, koska näillä simeillä on siellä talossa kokoajan pirun kuuma. Lämpömittari näyttää punasta ja nää simitkin näyttää enemmän tomaateilta kun yleensä.

Lämmön kanssa tuli semmonen ongelma, että kun lapsi kävi liian kauan liian kuumana niin sosiaalimummot tuli ja haki sen poies. Mä siinä sit vittuuntuneena soittelin perään ja halusin adoptoida sen takasin.

Nainen asu hetken yksin ja sit sinne pihalle tuotiin taikalamppu! Hieroin sitä ja arvatkaa mitä? Sain mun aikasemmassa vaiheessa kuolleen teinitytön takaisin! Sitten toivoin siltä vielä rahaa ja jotain muuta mitä en just nyt muista. Ja koska sain sitä rahaa 20 000§ niin se tarkotti vaan sitä, että mun rahatilanne on suotuisa siihenkin, että voin adoptoida itselleni lapsen. Soitimpa siis taas adoptiopalveluun.

Sieltä kysyttiin, että "haluatko todella adoptoida lapsen?" ja näpytin "kyllä"-vastausta pikavauhtia. Ne sano, että ne tuo lapsen seuraavana päivänä klo. 10 aikaan, mutta paskat. Muksu tuli vasta parin päivän päästä ja joskus 11 aikaan vasta. En ois uskonu, että tekoäly alkaa valehtelemaan mulle.

Sieltä se sitten kumminkin tuli, mun adoptoidun lapsen oma+uudestaan itselleen adoptoitu lapsi. Eipä kumminkaan menny kauaa kun mulle taas tuli ilmotus, että lasta ei saa jättää yksin kotiin ja että jos lapsi ei käy koulussa tai tee läksyjään ni sosiaalitantat puuttuu asiaan. Ei siinä muuten mitään, mutta kun ne sosiaalitantat toi sen muksun mulle silleen, että se ei ois kerenny enää bussiin ja kaikki muut talon asukkaat oli töissä tai koulussa.

Nyt siellä on kumminkin paljon enemmän tohinaa kun eilen. Paitsi öisin. Poimin kaikki hautakivet muksun käteen, että ei taas menetettäis henkiä säikähdysten takia. Ja muutenkin ne kummitukset alko jo ärsyttää kun ne kolisteli öisin autotallin ovea, koska eivät osanneet kulkea siitä läpi. Pöh. Talossa kumminkin adoptoitu tummaihoinen nykyisin jo aikuinen ihminen, mun kerran kuolleena maannut teini-ikäinen verisukulainen ja puolitumma/-vaalea lapsi, jonka isä ei pidä minkäänlaista yhteyttä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.