IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joo.Perjantai 26.11.2010 02:44

Okei. Hah! Nyt saat lukea koko jutun, koska luit ton ensimmäisen sanan: "Okei."

Tosiaan, mä nyt ajattelin kirjottaa taas kaikesta turhasta ja ehkä vähemmän turhastakin, koska mun päätäni alkoi taas kuumottamaan ja sormet syyhyämään. Haluan siis kirjoittaa. Kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Teenkö sen siis vanhalla tavallani, eli kun päätän lauseeni johonkin, niin jatkan siitä seuraavan lauseen? Lauseen, joka tulee varmasti olemaan kumma, koska koskaan ei voi tietää mikä on viimeinen sana. Sana, sanat, ne on tapa jolla ihmiset ilmaisevat itseään silloin, kun on tekemisissä toisten samallaisten otusten kanssa. Kanssa-sanasta on vaikea aloittaa lausetta, koska en ainakaan itse keksi mitään mielenkiintoista. Mielenkiintoinen on sanana hyvin mielenkiintoinen, en tiedä miksi, mutta se vaan on. On hienoa, että saan purkaa itseäni tähän blogiin. Blogiin, joka on pelastanut minut jo muutaman vuoden ajan kaikelta siltä, mitä en saa sanallisesti sanottua. Sanottua sain nyt jonkin hassun lauseen, jota en ihan varmasti itsekään ymmärrä.

Noniin, näittekö miten sekavaa juttua sitä suoltaa kun on tämmöinen olotila? Olotila on hassu, koska minun pitäisi olla nukkumassa, mutta olen ollut koko päivän liikenteessä, kylmässä ja nyt ei uni tunnu maistuvan, vaikka luulisi. Luulisi sitä kaikenlaista muutakin, mutta minä lopetan luulemisen tähän. Tähän, eli siis tähän minun blogiini, josta jo teille aikaisemmin kerroin. Kerroinko muuten, että tämä ei ole kovin järkevää? Järkeväähän minun touhuni eivät koskaan ole olleet, joten sillä ei ole mitään väliä. Väliä on vain sillä, millä on väliä, eli en tiedä millä. Millä, kertokaa se minulle? Minulle, joka en tiedä mistään mitään. Mitään maailman menosta en tiedä, koska en lue uutisia. Uutisia olisi kiva lukea, mutta toisinaan pelkään inhottavia otsikoita. Otsikoita, jotka käsittelevät sotia, hurrikaaneja tai vaikkapa maailmanloppua. Maailmanloppua, jonka on uhattu tulevan 2012 ja olen silloin vasta 23-vuotias. 23-vuotiaana elän lopun elämäni.

Miksi tälle jutulle ei meinaa nyt tulla loppua? Loppua, juurihan minä puhuin maailmanlopusta, ja ne puheet saisi kyllä myös loppua. Loppua, taas? Taas tästä ei meinaa tulla mitään, koska en osaa päättää lauseita enään sanoihin, joita en olisi jo aikaisemmin käyttänyt. Käyttänyt olen kaikki sanat ja lauseista alkaa muodostumaan entistä enemmän Rauno Repomiesmäisiä. Repomies on kova mies, se ottaa aina lääkkeet. Lääkkeet ne on minullakin, koska kärsin paniikkihäiriöstä. Paniikkihäiriö on ilkeä asia ihmiselle, koska ei osaa tehdä mitään. Mitään, mitään.

Olisko se siinä? :D Vähäksi ajaksi palaa purtavaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.