IRC-Galleria

Tinkerhell_

Tinkerhell_

PeppiLottaaaaa

I <3 ProteusMaanantai 09.01.2006 18:30

5.1... Protskun 6h setti @ Klubi

Jotain parhaint ikinä <3 <3 <3 <3 <3 Luoja... sai taas koko elämä IHAN uuden merkityksen ja löysin itteni täysin uusista ulottuvuuksista. Ahh se mies on vaan niin...... täynnä asennetta *kuolail* Ei sitä ihmista vaan voi sanoilla kuvailla... son vaan jotain kauneint, ihanint, täydellisint IKINÄ <3 <3 <3 <3 <3 <3 oon pelkkiä kukkia ja sydämmiä taas. Leijunu jossain ihan omissa maailmoissani torstaista asti. Juuh..pitäkää vaan mua hulluna..ei kiinnosta..MOON SO IN LÖÖÖÖÖV!!!!!

Ai oliko parhainta ikinä ku biletin ihan täysiä eturivissä ja se ihanin olento IKINÄ tuli siihen lavan reunalle ja ahhhhhhhhh... voij ei ku ei sitä pysty ees kertomaan... soli jotain niiiiin sanoin kuvailematonta. Nyt tiiän miltä tuntuu MILJOONA pientä orgasmia minuutin sisällä..ahhh.

Tänään aikas kova pudotus arkeen fyysisesti...mut henkisesti oon kyllä vielä aivan jossain muualla =) Mutta eipäs siinä... mä taidan leijailla päiväunille (miksköhän?!?) hauskat maanantain jatkot kaikille... rakastellaan ku tavataan... ja muistakaa tietenki rakastella toisianne <3 *pus*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.