IRC-Galleria

Tinkerhell_

Tinkerhell_

PeppiLottaaaaa
VITTU!!!

Mutsi on huomenna menossa sairaalaan lisätutkimuksiin ja joutuu jäämään sinne sisälle muutamaks päiväks. Mua pelottaa ihan sikana mitä siellä tutkimuksissa löydetään. Kamala ahdistus ja haluais vaan puhua jollekki, olkapään mihin itkee ja ihmisiä ketkä tukis ku pelottaa ja ahdistaa. MISSÄ VITUSSA NE ON??? Lukeeko mulla otsassa "älkää huomatko mua". Nyt ku olen yrittäny muutamalle tuntemuksiani ilmasta, ni vastaukseks olen saanu välinpitämättömyyttä ja purkautumista omista ongelmistaan. Eikö kukaan ymmärrä että mulla on oikeesti tosi paha olla??? Helvetti sentään.

Kaks ihanaa ihmistä sentään on. -tms- ja Johnny69... olette korvaamattomia. Kiitos teille kaikesta. Kiitos kun ootte mua kuunnellu ja tukenu. Ette varmaan itse edes tajua miten paljon se mulle merkitsee. Olen teille niiiin suuressa kiitollisuuden velassa, ettei siinä ole edes järkeä!!! Olette tosi rakkaita. -kiitos- en tiedä olenko koskaan edes kiittänyt. Nyt siis kiitän!!!

Voi perse miten voikaan ahdistaa. Tuntuu että seinät kaatuu päälle ja happi loppuu. Haluisin huutaa, mut tuntuu et ääni vaan häviää johonki. En oo koskaan pelänny näin paljon. Äiti vaan on mulle tärkein ihminen kaikista.

Miten vitussa ystävyys nykyään määritellään? Ja mitä se ihmisille merkitsee? Ku musta ystävyys on aina ollu ottamista ja antamista. Puolin ja toisin. Kuunnellaan ja tuetaan kun toisella on paha olla. Ollaan oaikalla kun toinen sitä kipeimmin tarvitsee. Siihen olen itse aina pyrkinyt. Olenko sitten epäonnistunut niin pahasti, että hädän hetkellä mulla ei ole ketään? VITTU!!! Onko ystävyys nykyään pelkkää hauskanpitoa ja baarissa käymistä? Mulle ei ainakaan, mut tuntuu vaan et joillekkin on. Anteeks purkautumiseni, pakko se on vaan johonkin edes tilittää ennen ku pää räjähtää.

Kiitos kuitenkin teille ketkä on jaksanu olla mulle olemassa kun olen teitä tarvinnut! Mä en häviä teiltä koskaan ja olen aina olemassa teille! <3 rakastan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.