IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Kumman sellaiset rauhalliset kaksi päivää on ollut. Selvisin tiistain hammaslääkäristä, siellä oli Tiina-niminen lääkäri, joten kuten saattoi odottaa, hän osasi hommansa oikein hyvin. Se höpötteli niin, etten edes tajunnut, että mulle laitettiin samaan aikaan puudutuspiikki. En siltikään odota mitenkään innolla seuraavaa kertaa.

Tiistaina vietin pitkän päivän Raumalle. Aluksi oli harkkaa pari tuntia, ja sitten päädyin viettämään koko loppupäivänkin ns. harkkaohjaajani kanssa. Vietettiin monta rattoisaa tuntia lähetystuvalla ja käytiin syömässä hyvin.

Illalla setvin sähköpostejani. Vastailin maileihin, tallentelin kuvia tietokoneelle ja poistin monta monta viestiä. Olin tyytyväinen iltaani / alkuyöhön. Sain taas jotain aikaseksi, enkä vain istunut tässä turhaan.

Tänään nukuin pitkään. Oli ihanaa, kun ei tarvinnut laittaa herätyskelloa soittamaan. Join aamukahvia vasta puoliltapäivin. Purin vähän taas tavaroita, tehtiin äitin kanssa ruokaa ja join monta kupillista kahvia. Illaksi menin Raumalle, harkkaan. Oli mukava tavata taas uusia nuoria.


Haluaisin pyytää anteeksi Juha Tapiolta. En ehkä tule kuuntelemaan sun levyjä nyt hetkeen. Kati kyllä yritti vähän tietämättääm boikotoida mun boikottia, koska se soitti iltahartaudessa yhden sun biisisi. Ei tää johdu Juha susta, vaan musta. No ja joo, kyllä tähän liittyy kolmaskin pyörä, mutta älä nyt kuvittele mitään. Päinvastoin ja siks just boikotti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.