IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 04.07.2008 01:54

Tämä aamu oli kyllä taas sellaista saikkausta että voi jee, aamull atk:hon labraan, no siellä istuin kivan tovin ja kävelin automaatille et nostan rahaa ja ajan taksilla työmaalle, no huomasin siinä sitten että lompakko oli kotia jääny, ei vittu muuta ku takasin kämpille lompakkoa hakemaan.
no pääsin lopulta töihin, neljä tuntia meni palkattomana ja taksi makso 13e, tuli kalliit labrakokeet, perk.

Huomasin tänään että mun kämpässä on joku käynyt kun olen ollut töissä. tässä tällä viikolla koska maanantai iltana kahtoin leffaa ja jätin dvd:n soittimeen ja pistin nukkumaan sohvalle, tänään tulin lenkiltä niin pistin soittimen päälle et jatkan katsomista niin sitä dvd:tä ei ole missään, kotelo löytyy mutta levyä ei, ei sitten niin missään.
mit vit??
noh sitä yhtä palikkaa en kiinni saa, se on todennäköisesti täällä käynyt pyörimässä mutta miksi hitos se sen levyn on ottanut? ja millä se olis käyny ku kuiten 100km päässä oleskelee nykyään.
tai sit se on kiinteistömiehet :D :D nehän tuossa takapihalla on piharemppaa tehneet jos ne on käyny kahvilla täällä :D ja samalla pöllivät levyn, noo tuskin. todennäköisiti se yks se on käynyt, kai. tai sit täällä kummittelee.

Huominen päivä vielä töitä ja sit v.loppu, ajattelin ihan pitää rauhaisan koti v.lopun tai lähteä mökille. Viikon päästä on ne muikkumarkkinat et jos niitä varten latais akkuja.


Tänään mä sain päätettyä jotain jatkoelämästäni peräti, tämän kuun viimeinen päivä kun viimeisen työpäivän teen niin pakkaan kamat ja nakkaan ne äitin varastoon kemijärvelle ja sen jälkeen hyppää junaan koirien kans ja suuntaan kohti kirkkonummia.
elokuun vuokran joudun tässä vielä maksamaan mutta ei se ole niin justiinsa kuhan saa nyt taas jotain otetta tähän hommaan ja johonkin suuntaan lähtemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.