IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 22.07.2008 15:45

Mä kävin perjantaina katsastamassa masalan paikallisen :D kova meno joo :D
Lauantaina käytiin kotieläinpihalla katsomassa eläimiä, olipas paikka ränsistynyt ja elukat vähentyneet sitten viime käynnin, pääsymaksu oli kuitenkin noussut. suuri suuri pettymys koko paikka.
Mutta ilma oli mitä ihanin joten ulkona olo oli mukavaa. käytiin vielä eetu-vauvan kans pitkällä kävelyllä jotta saatais vähän aurinkoa, laika oli mukana ja käveli niin nätisti rattaiden vieressä että olin pakahtua ylpeydestä, se osaa sittenkin käyttäytyä, JEE!!!

Alkuun oli hankala tuon laikan kans täällä ku haukku kaikki ohi kulkijat mutta nykyste saa koiratkin kulkea aidan ohi eikä laika hauku, ellei ohikulkeva koira nosta meteliä, siihen juniori kyllä sanoo vastaan.
Tinja ei muuta tee ku makaa sängyn alla, syö ja käy paskalla. ja tietysti lenkillä, eli sitä normaalia mitä kotonakin :D
sillehän tuli korvatulehdus, eilen käytiin lääkärissä ja sai lääkkeet. piti junalla mennä keskustaan ja nämähän oli ku vanhat konkarit jo junassa, ei mitään ongelmaa.
mun piti siis laikakin raahata mukana kun ei kehdannut sitä tänne jättää yksin, olis haukkunut varmasti ihan sikana ku tinja lähti, yhdessä ne kyllä tänne jää hyvin olemaan keskenään.

Perjantaina pitäis hypätä junaan ja takasin lappiin, ajattelin lauantaina kemijärvellä vähän ottaa viinaa kavereiden kans ja sunnuntaina posiolle, maanantai vielä saikkua ja sit tiistaina töihin jos on kädet siinä kunnoss (mitä vähän epäilen) no mutta sitten seuraavana v.loppuna kämpän luovutus ja sit nokka kohti etelä-suomea lopullisesti :) että näillä suunnitelmilla eteenpäin.
Saas nähdä kui monta mutkaa vielä matkaan tulee, kuten normaalisti mutta sittenpä sen näkkee ku kohalle sattuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.