IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 18:06

Perjantai yö meni kivasti junassa, koirat oli suht ok, sain jopa pari tuntia nukuttua. lauantai menikin äitin hiuksia laittaessa ja omia, pari tuntia nukkuin ja sitten eiku liikenteeseen tyttöjen kans, tämä tyttö otta taas urakalla leijonaa pohjiksi ja baarissa cosmoja joten tietäähän sitä miten siinä käy, vitunmoisessa jurrissa ja muisti pois, ihan melekeen hävettää mutta väliäkö sillä :D
lifessä oli joku paska bändi eikä mitään meininkiä, toista se oli ku sorrossa keikku se bändi, siellä sitä menoa oli :D ;D

Sunnuntaina sitten palailinkin kotiin, sitä oli aamulla vielä päissään ku piti ruoka kaupas käydä ja lähteä kottiinpäin, siinä sitä tulikin sitten loppupäivä nukuttua.
koiratkin oli niin reissussa rähjääntyneitä että nukkuvat myös koko päivän.

Kävin tas tk:ssa tarkastuttaan nuo kädet ja 2viikkoa lisää saikkua ja sitten leikkuulle jos ei ole vieläkään kunnossa.
tässä nyt pitäis jotenkin saada pakattua noi tavarat, täytyy vissiin saada jotain pakkaus/siivous apua jotta ei nyt tuon takia tuo muutto siirry, voisin lähteä takasin vaikka tänä iltana jos olis vaan mahdollista.

Mutta ei se auta, ku alkaa tekeen toiminta suunnitelmaa mistä päästä sitä aloittaa, vittu unohdin ostaa jätesäkkejä ku kävin kylälle, dääm.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.