IRC-Galleria

Weera-Yhtye

Weera-Yhtye

kaiken pitää olla kevyttä ja laittii

Työmatkalla HelsinkissäTorstai 22.04.2010 23:39

Heissan!

Jälleen ollaan teinpäällä reissussa tekemässä työtä musiikimme eteen. Tänään tehtiin Ilta-Sanomiin Plus liitteeseen haastista! Saatte sitten lukea ja nähdä kuvii varmaan muutaman viikon päästä viikonloppuna.

Mä myös löysin ihania tuotteita käyttööni, nimittäin Face Helsinki tuo suomeen Puolalaisia Denova Pro & Ziaja tuotteita. Äsken just nautiskelin body butterilla joka tuoksuu taivaalliselta suklaalta ja sisältää vielä vitamiineja! En siis syöny sitä vaan levitin kehoa pitkin :D.

Tällä viikolla on ollu yhteistyökumppaneiden kanssa paljon paltsuja ja mun personel treeneri SportNut yrityksestä on saanu mut liikkumaan ihan vallan super hienosti. Mahtava fiilis tuon liikunnan kautta saa ihan järjettömästi voimaa ja kunnon treenin jälkeen olo on ihan tosi mahtava. Jotenki saa tuntea sellaista voittaja fiilistä itsestään, suosittelen koklaamaan <3.

No mut nyt mie taas lähen lepäämään, että aamulla nousee jalka rivakkaan lenkkipolulla. Haluun olla yleisöä varten keikoilla hyvässä vedossa ja myös tietenkin itsenikin takia.

Joten pian nähään keikoilla ;)!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.