IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 03Sunnuntai 05.02.2012 22:21

Huom. Saattaa sisältää spoilereita.
Lisähuomio: Pitkä blogimerkintä on pitkä. Pahoittelen jo etukäteen.


Day 03 — Your favourite minor character

Jos olisin vastannut pelkän ykköstuotantokauden perusteella, vastausta ei olisi tarvinnut pitkään miettiä. Mutta koska hahmoihin on tullut paljon lisää syvyyttä toisen tuottarin myötä ja Sherlock on yksi harvoista seuraamistani sarjoista, jossa tykkään lähes kaikista henkilöistä, mun pitää listata taas enemmän kuin vain yksi hahmo. Itse asiassa aionkin listata kolme.

Ekan tuottarin perusteella mä olisin siis sanonut suoralta kädeltä suosikikseni Lestraden. Mutta... sori Greg, tästä tuli nyt tasapeli sun ja Sherlockin velipojan väillä. British government Mycroft kicks ass. ;P


Ja lisäksi mulla on myös kolmas suosikki, jonka haluan mainita nimenomaan siksi, että yllätyin niin positiivisesti sen hahmokehityksestä toisella kaudella, eli...

Molly Hooper ♥

Yleensä en pidä naishahmoista, koska ne aina pilataan multa tekemällä niistä lemmenkipeitä ja säälittäviä hyypiöitä, jotka ruikuttaa miesten perään. Mollysta sai ekalla kaudella juuri sellaisen kuvan, koska se oli ah niin lääpällään Sherlockiin ja sellainen hiljainen hiirulainen ja Sherlock tuntui käyttävän sitä hyväkseen joka käänteessä vähän imartelemalla sopivassa kohdassa.

Mutta sitten tuli toinen tuotantokausi ja PAM - meikäläinen oli myyty. Molly on lojaali, itsenäinen (se antoi pakit Moriartylle, trololol) ja fiksu, PLUS itse asiassa se on Sherlock, joka tarvitsee sitä eikä toisin päin. Itse asiassa voisin jopa sanoa, että Molly on mun ensimmäinen naispuolinen "fictional crush" koskaan.

There. I said it.

Päinvastoin kuin joku turhanpantti Irene Adler, josta en tykännyt sitten yhtään. Päällepäin niin helvetin vahva nainen ja sitten tosipaikan tullen Sherlockin tarvii kuitenkin tulla ja pelastaa. Huoh. Molly Hooper > Irene Adler, piste.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.