IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 09Sunnuntai 12.02.2012 23:41

Day 09 — A Sherlock photo that makes you LOL

Tämä kuva tulee jatkamaan päivän nro 7 teemaa, joten varautukaatten paljaaseen rintakehään. ;D

Kuvan taustat:
Eli edelleen päivän 7 teeman mukaisesti ollaan Buckinghamin palatsissa ja Sherlock lakana päällään. Mycroftilla ja Sherlockilla on veljesten välinen pikku erimielisyys ja Mycroft "vahingossa" astuu Sherlockin lakanalle aiheuttaen sen, että se vähän... noh, valahtaa pois päältä.

Tästä kuvasta voisi tehdä LOL-reaktion arvoisen jo pelkästään se, että haastattelujen perusteella tiedän tätä kohtausta kuvattaessa Benedictin ainakin kerran lentäneen suoraa päätä turvalleen sen jälkeen kun Mark astui sen lakanalle. Syy voisi olla myös se, että kiinnitän aina huomiota kaikkeen epäolennaiseen ja tässä kuvassa epäolennaista, mutta mielestäni hyvinkin huvittavaa, on se miten Benedictin vaalea rintakarvoitus sotii pahasti Sherlockin tummaa hiuskuontaloa vastaan. XD Olisit nyt sheivannut nuokin haituvat, hyvä mies!

Mutta kumpikaan mainitsemistani EI siis ole se syy, mikä mua tässä kuvassa joka kerta aivan liikaa naurattaa. Ehei. Selitys tulee tässä, ja pahoittelen sitä selitystä jo etukäteen.


Mycroftin NAAMA.

En pysty.

Your Gatiss is showing, Mycroft!!!

Joku Sherlockista mitään tietämätön joka tätä lukee voinee haluta selvennystä äskeiseen lauseeseen, eli: Mark Gatiss (alias Mycroft ja sarjan tuottaja/käsikirjoittaja) on oikeasti homoseksuaali. Ja vaikkei olisikaan niin onhan Benedictillä aika muodokas perä, että sikäli.

Selkeästi Mark mittailee Benin persettä. Mikä... ei olisi ehkä yhtä huvittavaa, jos herra ei esittäisi Sherlockin VELJEÄ.

Ja ette voi kieltää, etteikö Mycroftin ilme muistuttaisi vähän tätä:

datasslol.png

;D

Anteeksi paska huumorini. Mutta ei se tästä paremmaksikaan muutu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.