IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

~Perjantai 12.02.2010 23:08

Äikän tekstitaito oli ja meni. Jännitti aivan liikaa kun lähdettiin kotoa, liikuntahallin pihalla luokkatoverini Joel kävi hermoilleni ja kun huomasin lukiolaiset hyvin ärksyttäviksi laumaeläimiksi unohdin jännittää.
Pelkäsin ehkä eniten salia ja niitä kaikkia kirjoittajia siellä salissa. Tunnelma salissa ei ollutkaan niin kovin jännittynyt kuin luulin. Vallitsi hyvä tunnelma, jossa oli helppo kirjoittaa. Kaikeksi onneksi.
Maanantaina enkun kuuntelu ja sitten on kuukausi aikaa lukea neljään (enkku, matikka, äikkä essee, hissa) aineen kokeisiin. Eniten noista jännittää historia, koska siihen meikä ei ole koskenut hetkeen.

Ensi viikolla tapahtuu kaikkea kivaa ja jännää. Ensin se enkun kuuntelu (ei niin kovin kivaa, mutta jännää kylläkin) ja sitten loppuviikosta yksi korealainen herra pääsee armeijasta ja Sungha pitääpi ensimmäisen konserttinsa Suomessa. Lauantaina päästään kuuntelemaan Sunghaa kavereiden kanssa (Yay~!) ja sitten on lomaa. Loistavaa.

Tuota hei ihmiset. Haluaisitteko viettää tuota lauantai päivää yhdessä? Meikäläinen kun ei maanantain jälkeen paljoa kotipihaa kauempana käy, voisi olla ihan mukava päästä vähän vaihtamaan maisemaa kauemmaksi aikaa kuin konsertin ja matkojen ajaksi. Olisi kiva kanssa teidän kanssanne aikaa viettää muutenkin ^^

Nytpä sitten etsimään jonkinlaista neuleohjetta johonkin karvaotukseen, että sitten neljän aikaan aamulla voi heti olla kisassa mukana. Jaa torkkua jonkun hetken tuossa välissä, ennen kuin heräilee neljäksi seuraamaan olympialaisten avajaisia. Odotan näitä kisoja innolla~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.