IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Apuvaa~Keskiviikko 17.02.2010 23:24

Olen ollut tänään pitkästä aikaa töissä datanomin ominaishommissa. Muistan miten väsyttäviä ja inhottavia tehtäviä datanomin hommat on, vaikka asiakkaat olisi kuinka ihania, kultaisia ja elämää opettavia ikäihmisiä. Osaan kyllä hommat, selitän asiat niin että ne ummikkokin ymmärtää ja osaan olla ystävällinen. Juuri sellainen ihminen jota kovasti kaivataan atk-ammattilaisiksi. En vain tykkää siitä hommasta, sori nyt vain. Vaikka palkka onkin ihan mukava.

Jaa nyt sitten huomenna ja perjantaina olen yksin kotona. Ööö. Panikoidun. Joskin konsertin takia enkä muiden asioiden. Virittäydyn lauantaiksi kuuntelemalla ennätysmäärän Sunghan (jonka nimeä en enää tarkistamatta osaa kirjoittaa) soittamia biisejä. Yay.
Sitten tiedoksi konserttikavereilleni, notta olen menossa hakemaan nimikirjoituksen pojalta. Lyökää jotain suun eteen jos alan suoltaa suustani jotain aivan käsittämätöntä. En osaa sanoa varmaankaan mitään millään kielellä järkevästi. Moi.

Pitää muistaa polttaa Dimille musiikkia lauantaiksi *lisää tehtävä-listaan*

Olisiko teillä ehdotuksia tekemiseksi lauantaina? Itse en varmaankaan koko päivää jaksa/halua kierrellä Hesassa, vaikka siellä ei olla oltu hetkeen. Haluaisin tehdä jotain muutakin. Vaikka ennen Hesaan lähtöä? Jos lähdetään joskus päivällä vasta Hesaan ja säädetään jotain paikassa x ennen Hesaan lähtöä? En tiedä.
Ehdottakkee ko meikän aivot ei toimi >.<'

Palajan tekniikan ihmeelliseen maailmaan ja tutkimaan Googlen työkaluja, joita on paaaljon enemmän kuin mitä tiesinkään olevaksi.
Itsekseen näitä datanomeille ominaisia hommia on hauska tehdä, kun voi päättää milloin alkaa niitä tehdä ja milloin lopettaa.

Mulla oli vielä jotain muutakin jota piti muistaa tehdä huomenna. Olen unohtanut.


Jaaa Outsider tekeepi comebackin tässä tällä viikolla. Mies pyrkii saamaan levynsä julkaisukelpoiseksi 20. mennessä, jolloin herralla on myös fan meeting. Vielä ei ole yhtään teaseria tai muuta vastaavaa tullut mutta pari kuvaa ja biisilista. Jos ei ilmesy 20. päivä, niin sitten 23. päivä virallisen suunnitelman mukaan. Mies on tämän päivän kuluttanut musiikkivideota kuvatessa. Etelä-Korean tuntien meillä on teaser huomenna...
Mutta siis innolla odotan.

Mitähän muuta ne keksivät järjestää samalle viikonlopulle, että tämä tyttö kuolee ihastuksesta ja odotuksesta ja jännityksestä :'''D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.