IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Byooki desu... ja muuta randomiaTiistai 26.08.2008 03:23

nuhaaa~ Yhtäkkiä tuli kamala nuha, kun tulin saunasta. ;p Noh, ei siin mitää - ei tartte mihinkään mennä huomenna.

Uudes SE-jaksos oli muuten hauska juttu... Yks kysy "mata pass ka?" 8D ahihi "paska", joo tosi hassua... Kaikki on kipeenä hassua.

Huomasin muuten jännän yhteensattuman katsellessani telkkaria: Kattelin vaan jotain 15 minuuttia Kauhukeittiön, ilmeisesti ensimmäistä tuotantokautta, ja lopussa pudotettiin yks kilpailija. Olin vaan, että "sais toi Ralph tippua, kun vaikuttaa niin ärsyttävältä", mutta ei se lopulta sitten tippunutkaan. Noh, seuraavaks siirsin kanavan JIM:ille ja ette arvaakkaan, kenet bongasin siitä ohjelmasta. 8D Se Ralph oli jonain päätähtenä jossai ruokaohjelmassa - kiva yhteensattuma. :D

Tulipahan muuten mieleen, että on outoa, että olin ihan paniikis niistä parista Chrona kuvasta, mutta esim. tää http://srv0204-05.sjc3.imeem.com/g/p/2872a02fcb97e18029b670b0439c1a26_web.jpg kuva ei tunnu missään. 8D Ja kyseessä on sentäs kauhusarja. (Higurashi no Naku Koro ni <3)

ömm, taas asiasta kukkaruukkuun: saan ehkä sittenkin asunnon sieltä Työväen Akatemista. ^^ Kyttään ton yhteisön kommentteja, niin yks sano mulle, että se peru asuntolapaikkansa, joten voi olla, että mä saan sen. :> En kuitenkaan vielä hypi innosta.... ihan hyvin sen voi saada joku toinen. :p

ää, viikon päästä sit meen tonne ja oon varmaan ihan "o_o". :D Kaikki on niin uutta, enkä yhtään tiedä mistää mitään... saadaanko siellä kirjoja, onko ne tunnit luentomaisia (niinkuin yliopistossa), kuinka pitkät päivät siellä on jne... Ja kaikki on mua varmaan 50% fiksumpia ja tietää kaiken. 8D Miks mut ees otettiin sinne, kun mun numerot oli ihan paskoja suoraan sanottuna? (mut oli mun psykologia ja filsa jtn kaseja kuitenki.) PLAH, ei siellä mitään matikantaitoja tartte. :D Siellä ei oo kai pakko ottaa kieliäkään, mutta sitä kai suositellaan...Ruottia en kuitenkaan halua ottaa kirveelläkään.

Outoa... pidän enkuntaitojani toisaalta huonona (kiitos erään lukionopettajan, joka otti kokeessa pisteen pois pilkkuvirheestäkin -.-), mutta toisaalta ymmärrän mielestäni enkkua ihan hyvin - luenhan mangaa ja katson animea suurimmaksi osaksi enkuksi, ja viimeisimmän Potterin luin kans (ja ymmärsin sitä vielä.) Ehkä mun kielioppi ja sen soveltaminen vaan ontuu. :x Siks vedin parhaimmillaan enkusta vaan seiskaa, mutta kutonen oli se yleisin numero. Mutta sainhan mä enkun aineista aina jotain 75 pistettä parhaimmillaan, joka taitaa merkitä seiskaa.

Joh, mut turhaan mä kai stressaan etukäteen näistä... pari päivää siellä, niin oon jo sinut koko systeemin kanssa - kai. ^^ En oo muuten vieläkään ostanu sitä konetta... Kai se pitää tilata, tai sitten meen kaupunkiin suoraan ostamaan.

Pitäskö pistää joku randomkuva taas tähän merkintään? 8D no emt.. Mut taas tuli randomjuttu mieleen Soul Eaterista: Death the Kid tais menettää kätensä viimeisimässä chapterissa (http://img362.imageshack.us/img362/4919/36kpo1.jpg), jonka luin. :< Sitä varmaan hajottaa, kun se ei voi käyttää kahta pistoolia (lue: symmetrisyys tuhoutuu.) 8D en mä ainakaan kestäis kattoo sitä ykskätisenä.

Ja ei kai toi"To be continued in the October issue, 9/12 (Fri)" tarkoita sitä, että se jatkuu vasta lokakuussa? o_o Mut mitä toi 9/12 meinaa? Fri nyt on Friday, sen verran mäkin tajuan. 8D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.