IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nostalgiaa~Torstai 28.08.2008 04:50

Mulle tuli yhtäkkiä into selailla youtubesta vanhoja, nostalgisia videoita. ^^ Helsinki Complaints Choir, joku Tarha Halonen rap, digimon yms. suomenkielisiä alkutunnareita ja disneymusiikkia. :D (mun aivot btw. suli tolle digimonin ekalle tunnarille.) On lisäksi kiva ettiä multilanguage videoita, jossa yksi biisi on koostettu eri kielistä. 8)

Mut jos jotain ny jotain biisiä pitäis suositella, niin Riki Sorsan versio Bryan Adamsin "You Can't Take Me" biisistä on hyvä. ^^ Ihastuin kans You'll be my heartin japaninkieliseen (http://www.youtube.com/watch?v=G1MGIa37Mp8&feature=related) versioon. <3 Disneybiisit on ihania. 8D Ja olin taas ilonen kun ymmärsin noista sanoista jotain: "Kono mune ni itsudemo" = "Aina sydämmessäni" Ja "Nakai na hora" meinaa kai "älähän itke" o.O Joo saatto mennä metsään, mut näin veikkaan.

Kuuntelin kans kiinankielisen version tosta ja sekin oli ihan kiva, mutta sanat on hankalampi lausua. :< (siinä siis oli laulunsanat alla karaokemaisesti.) Tiiän muuten nyt, miks kiina on japaninkieltä hankalampaa! (jee, edistystä) Kanjit oli alunperin kiinalaisia, mutta japanilaiset varasti ne ja kun tää selvis kiinalaisille, ne muokkas kanjejaan niin, ettei japanilaiset voineet enää lukea kiinaa. :D Mut selitys sille, miksi kiina on hankalampaa, on se, että ne joutuu keksimään aina uuden merkin uudelle sanalle, mutta japanilaiset kirjottaa vieraat sanat katakanoilla. Eli pikkunen opetteleminen kiinalaisilla. :p

ho, en muistanukkaan, miten kivat sanat tossa yhessä leijonakuningas biisissä oli. 8D "'Ja jos verta siinä roiskuu, mikä ois sen hauskempaa'' ja "Hän kuulee verissään kehtolaulun tään - -" Ah, lepposta. :D Mutjuu: nostalgisuus on jees.

Edit. randomjuttuna tuli mieleen, että se saa kymmenen pistettä, joka arvaa, mihin sarjaan liittyvä allekirjotus mulla on yhellä foorumilla. :D Ja vastaus on: http://img401.imageshack.us/img401/4404/maka22ay7.gif

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.