IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

UnetuksiaTorstai 28.08.2008 05:32

Tulipahan mieleen (uninstallia _taas_ kuunnellessani), että näin päivällä sellasen unen, jossa lauloin tota biisiä ja sit kävelin (edelleen laulaen) johonkin pimeään käytävään. Tajusin sit, että siel on jtn 2-3 jätkää, jotka kuuli mun laulua. o_o Ne vaan kommentoi jotenki "hei, joku laulaa tääl!" jne. :D Sitten ne alko seuraan ja lähin sit liukkaasti veks lentäen karkuun (tavallisesti aina unissani lennän pakoon. <3) Lentäminen on kai joku mun haave, mikä heijastuu sitten uniin. o.O Äh, näkisinpä tänä yönä jotain kivaa unta <3 Lucid unia en oo nähny aikoihin. :< Pitäis kai lukea sitä yhtä foorumia, niin se saattais auttaa vähän niiden näkemisen...

Ha! kirjauduin ny pitkästä aikaa sinne Hoyhensaaret.infon foorumille, niin kattelin profiilistani, että oon rekannu sinne joskus vuonna 2004. ;D Eli aika kauan oon tienny näistä lucid hommeleista.

Tahtoo nähä lucid-unen~~ 8< (Ai niin: se tarkottaa siis sitä, että tajuaa olevansa unessa.) Son muuten aika helmi tunne. :D Kuvittele maailmaa, jossa voit tehdä ihan mitä tahansa oman mielikuvituksesi varassa. 8) Ja sanat ei riitä kuvailemaan, miltä tuntuu tajuta olevansa unessa. :D Ekalla kerralla todellakin huusin "hei, mähän oon unessa, jesssssh!" - tyyliin. ;D Aivan kuin olisi fyysisesti jossakin eri maailmassa, vaikka kaikki tapahtuu oman pään sisällä. Jännä homma, että aivot yrittää kokoajan uskotella, että "kaikki tää on totta", vaikka ei olekkaan - siksi on aika vaikeaa tajuta olevansa unessa.

Ekalla kerralla tajusin olevani unessa, kun kävelin kotitalon ohitse ja kelasin, että "miten mä voin olla täällä ulkona, kun mun pitäis olla nukkumassa? o_O" Toi ristiriita paljasti mulle, että mähän oon silloin unessa! :D jeh, unet on jänniä.

Ehkä pitäiskin kohta mennä nukkuun... jep, ehkä. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.