IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ressaannn ~Tiistai 02.09.2008 00:17

Ei maha mtn, stressaan pakostikin, vaikka ei ees ois tarvetta. 8D Onneks tein kuitenkin muistilistan kaikesta, niin en unoha mitään.. kai. Tää mun stressaus saattaa johtua kyl siitä(kin), että haluan tehdä kaiken alusta asti ajoissa ja täydellisesti... Siksi kuvittelen, että "nyt on kamalasti muistettavaa! _pakko_ tehdä kaikki heti!"

Mun muistilista ->

Muista:

- hakea Helmet -kortti kirjastosta.
- varata opoaika.
- laatia vuokrasopimus.
- ostaa ruokalipukkeet.
- tehdä kurssivalinnat.

Ei mulla ees oo kiire tehä esim. kurssivalintoja, mutta tuntuu turvallisemmalta, että ne jo on tehty. ^^ Huomenna yritän saada ne kondikseen. Opoajan varauksessa, vuokrasopimuksen laatimisessa ja lipukkeiden ostamisessa ei ees mee muutamaa minsaa kauempaa, joten turhaan mä niistäkin stressaan. :p Ei kirjastokaan oo kaukana, niin meen sen kortikin huomenna jossai välis hakemaan.

Huomenna ei tarvitsisi mennä tunnille, kun vasta klo. 10:15, kun aamulla on reksin selitystä otsikolla: "Työväen Akatemia oppilaitoksena." Se ei oo siis pakollista, joten tuskin siellä mitään tärkeää on. ;D Huomasin muuten, että mulla on seuraavalla viikolla maanantaipäivä luultavasti klo. 9:15-19.00 8D Tosta on kyl vitsit kaukana... mutta mä _tartten_ just noita kursseja, jotka on ängetty maanantaille. :x Noh, kattoo sit, mitä mä noiden kaa teen...

Noh, nyt nukkumaan: katon sit, jaksanko mennä reksii kuunteleen 1h 30min ajaksi. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.