IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

PoliticsMaanantai 08.09.2008 20:03

"Venäjän syyttäjäviranomaiset vaativat tuomioistuinta kieltämään satiirisen piirrossarjan South Parkin esittämisen televisiossa.

Ryhmää ärsyttää erityisesti South Parkin kolmannen tuotantokauden jakso 15, "Mr. Hankey's Christmas Classics", jossa satiirin maalitauluina ovat kristillinen jouluperinne ja joululaulut."

;D South Parkhan on just paras sarja ja toi esille otettu jakso on hyvä. :D South Parkissa otetaan oikeasti hyvin eri teemoja esille ja herätetään samalla keskustelua. ^^

Tulipa tässä by the way kommenttina mieleen, että toivottavasti McCainista ei tuu USA:n uutta pressaa. 8( Son just tollanen vanhoillinen kristitty: sanoo "ei" aborteille", kannattaa Irakin sotaa ja uhoo saavansa Osaman kiinni. :p Ja sitten toi Palin on kans yks...... 8D Obama sentään sallii abortin ja oli Irakin sotaa vastaan. :p Tuntuu paremmalta tyypiltä muutenkin.

Edit. Ai niin, mut Obaman lausunnoissa kyrsii se, että se kannattaa kuolemantuomiota Osamalle ja lapsiraiskaajille. :p Kuolemantuomio ei oo ratkaisu mihinkään, mun mielestä. Tietty Obama tarkoittaa hyvää, mutta.... ei näin. On todettu muutenkin, että kuolemantuomiot ei vähennä ollenkaan rikosten määrää (vrt. Kiina) - näitä rikollisia pitää auttaa ja laittaa hoitoon, jotta ne saa päänsä selväks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.