IRC-Galleria

WHÄHÄSÄEÄDÄDÄÄSunnuntai 03.06.2007 12:43

Mikä mua vaivaa? Ei ysiltä herätä sunnuntaisin. Ainakaan eilisen jälkeen. huhuhu. Heräsin LEVÄNNEEMPÄNÄ ku ikinä. Ei oo totta. Joko Puhin kauneus tai Ionan eiliset jutut sekotti mun pään tai sit jotain. Anyway, oli siistii eilen ja kiitos kaikille paikalla olleille! Jotkut oli kuoseis jotkut ei, mut kukaan ei ollu ihan smashed. Puhuin Ionan ja Puhin ja Märän kaa syvällisii ja puhuin aika monelle Ionan kaverille puhelimes .

"Moi! Haluksä puhuu alaviiva the trooper alaviivan kaa? .... Se haluu puhuu sulle dänkä."

Sit mun paita pöllittiin kahekskymmeneks minuutiks. Otettii Stefun kaa skaba kummal on kovemman/hienommat/vahvemman vatsalihakset ja mä voitin! Sit skabasin Päivisen kaa ja voitin sen kans vatsalihas skabas. Hävisin haban mittauksen mut whatever 8D SIT allu otti mun paidan ja vei sen jonnekki piiloon. Ei voi mitään, mul oli muuten vähän kuuma.

8D Sävellettiin märän kaa jotain hienoo kai ? En muista ihan tarkkaan mut mun mielestä se ainaki sillon kuulosti aika kivalta. Sit rikottiin Iiron broidin kitarasta yks kieli. Sit puhuttiin Stefun ja Puhin kaa naisista kovasti. Sit sain toimii varaportsarina ja repii Alee pois siel vääntämäst jotain mikä varmasti sillon tuntu hyvält mut en tiie enää? :D Ja sain portsaroida pariki muut kertaa.

ps. Anteeks Piña et häiritsin sua niin paljon ja et sait puhuu about jokaselle ihmiselle siel. Iona tais sanoo jotain et sano pinjalle anteeks jostain. En muista ihan tarkalleen. :D

pps. kesä alko, peruskoulu loppu ja duuni alkaa huomena 8( HAVE A NICE SUMMER

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.