IRC-Galleria

voe voeLauantai 08.05.2010 12:48

Mie en taaskaa ymmärrä mistää mitää.. :D oliko yllätys? (noei)..

Näinhän se menee. Hanna ja Elli nukkuu vielä (ja kaikki halus tietenki tietää ton :D )

Mulla on tylsää, ei jaksa tehhä mitää. Kaikki muut nukkuu..

Jos mie menisin vaikka lyömään hoitoainetta hiuksiin että saan nämä fucking takut pois päästä. Hanna otti eilen multa rastat pois ko ne alko olee jo aika karun näköset (ainaki minun juurikasvu) ja muutenki ko ne alko oleen jo aika kuumat tälläsilla ilmoilla.

Jannastaki on tullu jo iso tyttö :) neuvolassa käyty viimeks 7.4.2010 (8kk neuvola) ja mitat oli Paino: 8 390g pituus: 68.2 päänymp: 43.6 ja täti kirjotteli näin: " Tomera tyttö. Painonkehitys nyt tasoittumaan päin; normaali kasvu. Syö hyvin karkeampaakin ruokaa. Pyörimällä vaihtaa paikkaa; pyrkii nousemaan tukea vasten ylös. Porisee. Iho hyvä. Kuulo uikulla norm"

Jannahan ei ole alkanu vieläkään konttaamaan vaan menee pyörimällä pisteestä a pisteeseen b :D Osaa mennä istumasta konttausasentoon, mutta ei oikein ole ymmärtäny että siitä voi lähteä konttaamaanki. Kävellyttää pitää kokoajan ellei sitte ole tuossa "Kävelyhäkkyrässä" ja pirullinen on ko mahoton. :D mutta ei se haittaa.. :) Janna siis nyt täyttää 9kk 10.05.2010.

Piti nyt vähän päivitellä tänneki :D huomasin etten ole paljoa nykyään kirjotellu tänne blogiin. Enemmän istun tuola facebookissa ja nyt on sitte irc-galleria jääny vähemmälle. Jos haluatta nähä janskusta enemmän kuvia ja sun muuta nii laittakaa yksityisellä vaikka omanimi tai kysykää minun käyttäjänimi faceen... Tänne en ole jaksanu lisätä janskusta kuvia ko mie en saa niitä käännettyä tällä koneella oikein päin ( mulla siis nyt käytössä macbook pro, joka on ihan PASKA). ei ole nääs ohjelmaa millä kääntää oikein päin ne :( vielä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.