IRC-Galleria

Welcome to the MikkeliMaanantai 24.05.2010 16:23

Kaupunginosia

* Kalevankangas: Mikkelin vastaisku Tampereen maineikkaalle hautausmaalle. Karua suojeltua männikkömetsää, jonne jokainen Mikkelissä yläkoulun käynyt on liikuntatunneilla ainakin kerran eksynyt.
* Nuijamies: Hirveä määrä sokkeloisia katuja ja rintamamiestaloa rintamamiestalon perään. Keski-ikäisten ylemmän keskiluokan edustajien elinpiiri.
* Emola: Emo = emotional hardcore.
* Lähemäki: Pieni paikka, pieniä taloja, kaikki tuntevat toisensa. Sama pätee koko kaupunkiin, mutta ei nyt juututa siihen. Nuoriso alkoholisoitunutta. Lähemäen suosituin tapaamispaikka on viikonloppuaamuisin Siwa kansan vaeltaessa hakemaan krapularuokiaan.
* Pitkäjärvi: Mikkelin toiseksi suosituin uimaranta, jonka pohjasta naarataan saksalaisia suutaripommeja. Alueella asuu lähinnä vittuuntuneita porvareita jotka taistelevat rantamaisemasta.
* Urpola: Eiköhän nimi kerro kaiken oleellisen...
* Laajalampi: Ken täällä käy, saa kaiken toivon heittää. Pitkäaikaistyöttömien ja muiden vähäosaisten (sekä rahallisesti että henkisesti) suosima asuinalue.
* Tuppurala: Mikkelin helmi, toiseksi suosituin yöelämän keskus. Mikkelin parhaimmassa baarissa, Hullussa Hirvessä meno on kovimmillaan! Myös skinien tiedetään rakastavan seutua. Onneksi puhdasmaineinen Graani on kauniine taloineen vieressä, ettei ihan tarvitse hävetä.
* Kiiskinmäki: Varsin tunnettu paikka amisten ajoissa.
* Tusku: Missäs se on?!
* Otava: Tähtikuvio taivaalla, tunnettu opistostaan.
* Peitsari: Tänne eksyvä voi menettää lompakkonsa ja munuaisensa. Alueen valtaväestöryhmän edustajat kokoontuvat säännöllisesti Peitsarin marketin edustalla.
* Tupala: Tupala on paska paikka. Ainoa Tupalan hyvä puoli on suojalampi, mutta mitä hittoa? Sehän taitaa kuulua Peitsariin. Tupala on silti paska paikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.