IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

enter the dragon - not hte movieTorstai 19.02.2009 23:31

litra votkaa alle puolessa vartissa: eiköhän se sieltä tule

nimim. kyllä yksinpuhuminen aina skitsofrenian voittaa ja eiköhän tänään joku voita minuuteni

nimim. kokemusta on tai mistäs miä sen tiiän. toisilla on toisilla ei.

nimim. skitsofreniikkokin häpiää minua

nimim. kokemusta on tai sitten sitä ei ole

mimim. kokemusta on tai mistäs miä sen tiiän. (SKS eiku kus', eiku ks. nimim. xyz kirjoitti nimim. xzy kirjoitti nimim... vittu ja välimerkki, antakai se puheenvuoro, vitun heterosetalaisetsplitpersonalityt!

arafat kirjoitti: kupalla (C64-tietokone, vein mun ja mun aarteen) oli peli nimeltä split personalities, wwwlläpä ei ole ja miä en ole kateellinen, miä olen rehellinen. (editoriaali noottinki, ei voi olla nootti kun on huomautus, eikä kehotus korjaamaan asiainhoidollisia suhteitaan ja vapauttaa ittensä vastuusta: kukaan ei voi kantaa vastuuta tämän henkilön sanomista ja sanomisista. ero sanoman ja sanomisen välillä on hyvin selkeä ja tulkittavissa selkeästi kuin suomen laki kun sitä tulkittiin, nyt sitä sovelletaan. sanoma on jotain viestintää, joka voi olla suoraa ilmaisua tai tulkittavaa, no. tulkinnanvaraista viestintää, KUVITELLULLE tai oletetulle kohderyhmälle, kun sanomiset voi olla sanomaa sisältäviä, mutta tarkoitettu yksiselitteisiksi, silloin kun ne eivät sitä ole. kohdehenkilön osalta olen valmis kantamaan täyden vastuun kaikista kaatuneista taloista, sortuneista kellareista aina osama bin ladenin itsemurhaan. miä otan vastuun kaikesta ja sanon että sana on vapaa ja koukkuni nykii kuin olisin joku göstä sundqvist, mutta se terminaaliin sijoitetuista syöpään tarttuneista. puhukaatte hivista ja tulkaa hyviksi)

nimim. nimimerkki kaikkien merkkien takaa ja puhtaana sydän kun sairaalla lapsella tai lapsenmielisellä paskalla, toiv. nimim. imimmiä maitoakin joksus ja tulen juomaan kahvia tuvassanne ennenkuin huomaatte syntyy lapsi teille ja minä isänä onnittelen uutta morsiusparia.

nimim. kokemusta ei ole

nimim. lihiksii ja cheddarii., kuten kuvasta näkyy ja luurista kuuluu, miä en tiä mitä noi on ja siinä se juju onkin...

nimim. kahvia kitaan ja hetulat ruskeina miä ihmettelen että miksi vielä eikä eilen... mutta se teistä ja ihmisistä. miä poliisi-sana sanoi minulle että on pakko lopettaa, heitä on tuhansia omenapiirakoissa ja muissa mukeissa kahvia. miä syöksen itteäin aakkosia ja miä ihailen teitin tyhmyyttänne aina enemmän

oli pelini pientä ja p... ja ja ja ... xanor sanoi ultmima I:ssä, hex a poo, hex on you

ja mitäs vielä pienempiä pelejä sitä olikaan mieltä vailla, ratlib varmaankin... mut' se tulee sit joskus toisin kuin joku vitun paska mmm eli might, magic and mushroom. vittu, mmm.libbi tännehetihetipulululpupulpulpul!

nimim. tervetlulea joukkohautaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.