IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

kato
kato on vaalianpunasenpantterin palvelija, kato. hänet on palkattu siksi ja siksikin että vaalianpunainen pantteri pysyy varpaillaan. mutta miähän en kehtaa ittiäni verrata peter sellersiin, paitsi miä haluan. mutta haluta ja saada on itestä kiini ja miä ylitän, on sitten eriasia haluta ja saada ja miä tuskin saan jos haluaisin verrata, mutta ja mutta.
miä yritin ensin mutta se oli liian heleppoa, sitte miä vaan ylitin ja niin minusta tuli ja minustapa tulikin, mutta on heleppo tulla kun ei ollut vaikia ajatella, mitä muut ymmärtää, ja vielä kun tiesi että ei mitään edes ymmärretty, ja vielä vähemmän osasivat kuvitella, tavan ihmiset, joihin itseäni en lue kuluvaksi ja siten jatkaa omahyväisesti: ainoa vaan ja asiana minkä miä haluan sanoa on tunne, jota kuvaa kai sana vaatimattomuus ja halu sanoa jokin sanottu ja tehdä työ sen eteen.

ollapa lyrsi viriästä vähä nätti ja koriasti panna: being there

sitä ei oiken voi ylittää niin on vaan tukevasti nojauduttava itsesääliin ja sitä hävettäväksi asti harrastettava, sillä ei sitä muuten mittaa, on vaan pantava ittensä peliin ja olla rinnastamatta, mutta toki sen tahon sanoa että jos jotain hain niin niin käy kun aina käy ja tavoitteet tähtiin ja meteoriittina maahan kun oikein taivasta hipoopi.

nätti aasi-hattu päälle ja kehumaa että 'rupesin pelikoodaajaksi... avaruusvihreähattu...' koodatkaa itestänne ropelihattu burgundiin. miä uskallan kuvitella teistä kaikkea rohkeaa ja voin jopa tehdä niin halutessanne. antakaa vain hattunne väri ja hilpeytenne adjektiivi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.