IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

kaikki jäi taas meinaamiseksi, ja sitte piti vielä sattua tämäkin tästä vielä puuttui ja tuli kuluneeksi aikaa ihan vaan kun en tienny että mummon vanhoissa läkkeissä on vieläkin potkua, vaikka se on ollu kuollut jo yli seittäsmäs neljättä vuotta eli kuoli joskus örf... roomalainen kalkullaattorini on hukassa mm - c mc ahjoo ja ahjoon Monckakstoiseeen ja ilokaasu on se mitä piti käyttää. nyt muistan ton jutun.

niin kävi siis jotain ja unohin mitä, mutta muistankin että olen kova narkomaani ja huumeidenkäyttäjä ja asuttamani talo ei ole yksinasuttamani vaan entisten lapsuudenkaverienkin on vaikia osata tänne, mutta kun on aviokriisiä niin sitte kyllä tullaan ja pelästytellään kun olen irc-galleriassa tiirailemassa telkänpöntön-teko-ohjeita ja sanotaan vielä kun on ensin pantu kurkku ohkaseksi että vähän pelotti tulla tänne ja sitte se tilitys alkaa. vittu, joo, pitikö mennä naimisiin juuri sen lehmän kanssa, johan mengele osotti että genettisen perimän tietämällä voi laskea että ruskea-valkiassa lehmässä on sama määrä ruskeita ja valkosia karvoja suhteessa klooniinsa, mutta ei, kun ei voi lukea kirjoja kun pitää puoskaroida ja kattokaa nyt miltä jälkikasvun puheet näyttää kun oli suvussa alkoholistia sen verran ja vähän toinen määrä lahtaria. voiko tuloksena olla muuta kuin grandioself maustettuna voimakkaalla ambilalentiteetilla. niin se entiteetti sieltä tuli taas. no menkää battiin ja pelatkaa sivulla www.bat.org ja ihmetelkää kun ehitte arafatn blogia. sieltä ja ihan hyväntahon eleenä ylläpito poisti muutaman vuoden elettyä tehtävää ja maailmankatsomusta ja äijä on arabeilla töissä ja miä niitä vähiten syrjin, jos ketään muita kuin sellaisia ketkä on kotoperäsiä paskanaamoja (en uskalla sanoa kansallisuutta kun voi mennä käyttö-oikeudet tääläkin jos ymmärretään väärin, niin vaikiaa on sananvapaus nykyään että moni varmaan jopa toivoo että miä kuolisin vasta heidän jälkeensä, mutta se on erittäin epätodennäköistä; onhan, katsokaas niin että ensinnäkin pitäisi numeroin esittää montako kohtaa aion esittää tai ainakin olla esittävinäni, a) stubbin-ulkoministeris-euro-ei-manner-suomalainen -järjestelmänomaisuus ja 2) arafatia eli selkeä kantaaottavuus voimassa olevaa hallintoa, hallintojärjestelmää tai ylläpitoa tai sen käytäntöönpanona käytettävää ohjelmistoa ja kaksoisroolitusta kohtaan (ks. batman help multiple characters contra (oi contra, joku koputtaa ovea vaikka ne paino mun entterikin on kytkettävä erikseen piuhoilla etten tee sitä vahingossa, varmaan fbi cia ja john lithgow tms miten se kirjotettaan... eli contraa eli vastakohtaisuus baytewayman help archwizards are alwayssin kimpussa, vaikka niitä ei saa vetää alas wc-ankan mukana.

tervemorot juhannusbanneille ja suomalaisille paskoille, jotka tulee sotkemaan kuvioita kun mordacin kanssa oli jo asia sovittu. vedä vittujasi päähän kelloja, kelloja, kelloja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.