IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

TeiltäMaanantai 23.11.2009 05:35

(välitallennus)

on tainnut autobahnalla ajellessa tai sitä kuunellessa unohtua että olen kertonut joskus, jos en vallan vasikoinut, millaista tilaa minun on mietittävä mielenterveydenhoidossa, ja jotta siltä välttyisin tämän Kouvolan aluella. kehoitan kiinnittämään huomiota sanomisiini ennenkuin kehutte hulluksi, sillä mieluusti olisin pikaisen avun tarpeessa, mutta kun ei uskalla ja on joka sanoma naamioitava sekavuuden piikkiin, siis ei nyt kirjaimellisesti piikkiin vaan ikäänkuin tai oltava muka humalassa ja sehän onnistuu kun nukkuu viikon lääkkein ja heti terättyään hyökkää tänne.

miä tapan, örf, tapaan lääkärin, miä tapan, örf tapaan porsaankorvan, kohta on joulukin, sikaa jouluksi kotiin, miä olen kännibaaili, miä syön keittona valethelevia lyökäräitä, miä syön pakaran, porsaan korvalta. olisiko kiva joulu? pannanko pataan, uuniin vai turpaan?

hä, mitä sanoo onni-manni, kaikkien lapsien kauhistus, se huuhaa? tapaanko sinut vain porsaankarvaanko tyydyn? vitun hattupääinen paska, rikon sun rättisitikastan katon niin että työnnän autosi räystääsi alle ja lumi keväällä könttinä valuu sitikan katon läpi kun kattosi ei lempeä, lämpöä piä, niin mitä oviasikaan lukossa pidät, sorkkarauta on mun yleisavain ja lupamaksun hoitaa koboltti-junger, joka luulee olevansa kuolematon kun se kuvittelee että miä en ole sen syövän etäispesäke ja satelliittina vainuan kuin pavlovin koira tollaen rotan hajun. saatanan koira olen ja kirkossa kuolaan ja järsin virsikirjoja

kuolema tulee, mutta kenenelle? eikö olisi aika waltarimainen otsikko isbnälle? tänä modernina aikana ja tulevana jouluna minä lähestyn eri ihmisiä ja minä opetan ihan uudenlaisen pelon, pelon jonka alla minun on pitänyt elää minä opetan nyt niille, joiden pelossa olen kasvanut omakseni, minä tulen yöllä kylään, unissa tai muutenvaan piirrän pakkasen huurteiselle pihalle nimesi, sen minä osaan.

t: tuulta paulille, örf, palleille, vaikka en minä aio sääliä pauliakaan, itseasiassa luulen että pauli on ihan etunenässä nyrkkini liikkuessa, itse ilmaisi pelon ja nyt siitä on maksettava kalleinpia hintoja. miä teen palleistani feromonia ja rupian harmafrodiitiksi heimolaisille, minusta tulee lihava kuin naapurin kissa ja miä kannan rappusille mestätä fasaaneja kun en niitä syödäkään jaksa. olen kissapeto, saalistamiselle elän en saalistamalla sillä ruoka tulee kaupasta saarioisten laatikossa, teen itestäni makkaraa ja läskillääni paistan leipää ja vieraille syötän kun ei tuttujakaan ole. kuolleen maan kuolema on elävä kuningas.

[sabres of paradiise - squigglasonic[]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.