IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(välitallen´nus>

nyt muokkaan kuvalaatu ja tietotidon mukaan uutta eksiä ja saan valitä oletuskaniostani naksauttmmalla kai haluamani lärvin tämän aritkkelin yhteyteen. jos tämä on aikeen tarkoituns niin koitan selivittä, kuinka upotus tehdään elektroniikalla kun olen näitä hommia ihan rasterikameralla puljannut niin tarvisi kai pikkasen tekistäkin sanastoa, jos tästä aiotaan jotan julkaisua tehdä. mutta se noista kuvista siis ,että niistä on valitettavan nyt joku: voi sinua runoa miestä mikä noissa kuvissa oletkaan, vaikia on valinta mutta vaikka halusin lilaa enemmän kuvaan vai mikä vitun magenta se on ja cyanidia, niin valitsen numeron 3, jonka kuvateksi on; HOIO HE*Lvetti luulin että tuo papan kone ojtain huikkailee kun jäi controllinäppäin pojaan kun en muistanut et* mitä aksenttia oli hakemassa; aksenttihan on siis vokaalin tai konsonantin päällä olevia ääntämis ja lukemisohjeita; KUTEN yhdyssanat:::(EN TIedä miksi koneeni tekee tätä. tässä ei ole ivrustorjuntaa ja tämä nollaa aina kellon ja rikkoo sanomani kuvansäästäjässä, joka pyörii minulla vain viisi minuuttia, niin lukee: NÄYTÄN SÄÄSTÄJÄN. mutta tietokone on päättänyt että jos en käytä tätä päivittäin, tai itseasiassa kahdesi päivässä niin koneeni muisti häiriintyy ja ajataju menee jollain tapaa 12 edelle tai taakse.

en viel'ä tiedä mitenpäin vai onko se edes takasin vain satunnanvaraista, ja juuri varauksesta pitäsi puhua. koska moinen liilke esim venäläisessä laivastossa voi sukellusveneenä uida jenkkien HÄVITTÄJÄsukellusveneiden tavaoi ja vainuta akuloita.

jenkit, valitan, läkisitte sotaan taas väärään aikaan. natoseni, Turkki vois olla euoroopan jäsenmaana edes yhtä itsensälainen kuin suomi, melummin vähän enemmän.

politiikot. menkää ja saunokaa turkkilaisten kanssa. siinä on eulle se mistä jenkit kiristää rahaa enemmän kuin venäjän toimitukset olisivat epävarmoja ja sitten kolmasosa energiasta venäjältä, turkilta ja ei eu-maa norja rakentaisi lautat öljylle ja suomi välimerelle turisteille kattelemaan kuinka täitä tehään.

ihan sama idea kun jossain taivalla ja torvella -matkailuohjelmalla, mutta teet sen ite. teet pari matkaa niin miä maksan toisen.

matkatoimisto
eikätunnumiltään nyt olisi hienoa panna Yh6tymä, mut ei voi, vielä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.