IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

samiLauantai 23.01.2010 00:29

(tottatallennus)

katsellanpa samia. Sami on on ollut jossain, ja se luulee että se on tehny siitä jotain, aivan kuin olisi ollut ranskan tai espanjan legioonassa, mutta ei sinne päinkään. ei siis saharasta puhettakaan, vittu, pikku paska.

miä sain - jo nyt kuolleelta kaveriltani - Harrilta, kuulla että hän pitää (tuolloin ehkä pitikin ja oli jopa aihetta) ystävänä ja kertoi että tikkuaski tuli postilaatikkoon sieltä missä istui kolme muutakin minun kaveria, joita pidin ystävänä. elämä on aikamoistamoista petosta, mutta kun noi kaverit tulee pankissa vastaan ja rupiaa sönköttämään minulle koska laina maksetaan ja vielä en ole sellaista päivää kokenut alkaa olla tähtäimessä jotain.

Tahdon korostaa että jonkun läslki-samin puhelut siitä että hän tulee lauantaina luokseni ryyppäämään ja muistelemaan vanhoja ja sitten ei mitään tapahdun niin minun tekisi jo mieli melkein muistella asioita, joita hän ei tahdo muistaa.

Raskas Samai, jos siä vielä kerran soitat minunn puhelimeen ja sanoet että, "ei kai meillä mitään" niin miä tulen tappamaan sinut siinä asunonossa missä siä olet ja menen sinun vanhempiesi kotiin ensimmäiseksi..

Onko tässä aihetta rikostutkitaan, vitun luopio-paska, miä tapan sinut, jos ei parempaa osu kohdalle, tai pidä sanaasi ja tule muistelemaan vanhoja!

antti ala-Turkia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.