IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

yritän katella lehvaaPerjantai 19.02.2010 16:48

(ei suju ilman mainostaukoja tai välitallennuksia, tässä huoneessa annan polttaa myös tupakkaa, olen siis tupakalla)

mikähän toi on mitä kattelen, joku mutkat huoriksi tai joku saatanan enkelit. tulee vain mieleen true barrymoore ja lihavat silmät. ja se itkettävän näkönen lehmä josta kerron kun olen kertonut mitä sanomista viimeiksi tuli kun arvostelin jonkun leukoja, tai leukaluustoa.

kuulemma kaikki tietää että teemu selänteen leuat on levenneet ja senkin että ne on levenneet ei sen tähden kun häneltä murtui leuka vaan siksi kun se on pelannut niin kauan jääkiekkoa että kypärä on muovannut sen kalloa. ok.

no ei ihan, olin aika saatanallisessa kännissä ja poltin kylässä sisällä ja sielä ei saanut avata ikkunaa kun nilkoilleni olisi tullut kylmä, ehkä häkä kävi päähän enemmän kuin alkoholi, mutta tuollaista järekeilyä minäkin tahtoisin harrastaa, ja jos siihen olisin kykenevä niin ihan selvinpäin, kahvilla ja tupangilla giitos.

no ja mutta, huorat kurveiksi, tosi vitun siisti leffa. oikeastaan niin vitun hauska että jopa itse john cleese on suostunut esiintymään siinä, mutta toisaalta; esiintyhän john gigantin mainoksessakin: uskottavuuspisteet, minulle kiitos.

ekan carlig angelin jälkeen, jossin sohwattimella tämä näyttelijälahjakkuus kamerat dias, haukkui elokuvaa niin että suostui jatko-osaan vain kun lihavasilmäinen (lue: jari tervomaisen kaunis nainen) sanoi hälle että sä olet liian lutkamainen, ja kaikki uskottavat kalliin huoran roolit menee kuitenkin yhtä leveesuiselle naiselle, joka on voittanu oskarin (tarkotti varmaan sitä yhtä näyttelijäää, joka oli jossain leffassa missä richard gere) ja muut toimintaleffat menee sille toiselle bitchille, joka on clintin suojeluksessa (tarkotti varmaan hillari's wänkkiä), niin se suostui ja nyt kun jatko-osakin on menossa niin neljättä suunitellaan. ei noi independent-mooviet oikein lyö leiville jos haluaa näytellä vaan rahasta, niinku jack nicholson ja muut yhden elokuvan tähteet.

terveisin: calista flochart... eikun cameron diaz

... vittu, mitä elokuvia miäkin yritän kattoa, ja vielä kirjotan niistä... voiko huonommin mennä ja jos niin saa avautua?

postilokero... pikkukakkosen posti...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.