IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(aikamerkki)

en minä ole ketään tarkoituksella loukkaamassa sielä enkä täälä. olen toiminut jossain toisessa yhteisössä kuten minua kohtaan joku eilen. en halunnut mitenkään haastaa riitaa tai kuvitellut että edes loukkaisin koska kenenkään ei pitänyt edes tajuta mistä puhuin.

luin kommenttisi, ja sitaattejasi katselin. menee koko vitun vipin idea hukkaan, jos postaillaan ja pasteillaan miten sattuu ja sitten itketään että olin levillä hiihtämässä ja sukset ei menneet ristiin, oli niin vitun jees olo ja hyvää seuraa että oli pakko kesken hiihtoloman hakeutua hiuskarvan varassa johonkin netti-kahvilaan ja sieltä tuli paha mielei.

jos sinulla on niin hauskaa seuraa niin pysy erossa tietokoneista, tietokoneet tappa ihmisiä päivittäin, leikkausaleissa ja ties missä aseissa ja asejärjestelmissä. tietokoneista ei ole oikein muuhun kuin valmentamaan ihmistä tappamaan, mutta ei kuolemaan.

joitan epätoivoisia poikkeuksia, kuten irc-galleria, voi pitää yrityksenä jostain, mutta sitten tulee se inhimillinen ahneus ja on pakko tulla osaksi isompaa. olisit vain ilmiantanut minut tai laittanut mustalle listalle, mutta ei. sinun piti kauniisiti vai nätistikö se oli, pyytää että en enää kommentoisi sinulle vai sivuillasi, jätit luvan lukea päiväkirjamerkintöjäsi ja hetipä luin mistä tämä itku seurauksena. onko se niin kamalaa, jos esittää rehellisen mielipiteensä vip-ominaisuutta käyttäen ja saa kuraa naassulle? mieti tekojasi ja sanojasi ennenkuin teet tai sanot mitään, sinulla oli kaikki keinot käytettävissä, mutta oih ja voih, annoit minun pilata päväsi, joka oli mitä hienoin 8 tuntia sitä ennen ja kello oli yöllä 1:10 tms. olitko tarkistamassa viiking-loton voittajaa vai mitä vittua oikein odotit? mee nukkumaan että sulla pysyy hokkarit jalassa ja sukset kanttaa hyvin rinteessä, silellä jossain, minne läppäri ei kuulu!

antti ala-Turkia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.