IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(ja aiheesta viis)

siis nythän on inin että...

musique [http://www.youtube.com/watch?v=ZTzA_xesrL8]
eloguvasta blade runner

kai kuuntelit, mitä nexus sanoi?
kuinka sen sanoisin,
jos lainkaan.

tuosta se tulee tai sitte ei. se pitää ensin kuunella monen muunkin.
katsokaas, muodostava kausaatio, niin... muodostava kausaatio on joku herranluoma teoria, mutta ei kenen tahansa herran vaan itsensä rubert sheldrake, joka asetti itsensä ja ajatuksen itsensä 8 tai 9 erialojen osaajien armoille ja asettui väitteliän asemeen.

vaikka tuossa olisi käynyt kuinka huonosti niin eihän, eikä hänkään, voisi hävitä, yksin (nimom) usko (niin) sanoo jotain sellaista. muodostava kausaatio on teoria kiteiden muodostelmista ja muodostumisesta. muodostava kausaatio selittää miksi pyramideja rakenneltiin sekä vanhalla että uudella mantereella ja oletettavasti toisistaan tietämättä.

muodostava kausaatio ei ole ollenkaan niin myyttinen ilmiö nykyään kuin se oli noin 15 vuotta sitten... (välitallennus) siinähän on lähinnä kysmys optimaalisesta rakennusratkaisusta tai - tulkitessaan - evolutiosta: muodostavassa kausaatiossa, jokin rakenne hakee optimaalista muotoa (pakko välitallentaa kun yle classic soitta edward griegin nocturnon tai mikä se koko albumillisen nimi olikaan)... no pillipiipareista ja sen sellaisista tulee musikantteja ja lusikka on jokaisessa kultuurissa sen muotoinen kuin on sitä ruokittava suukin. ei sen kummempaa. mutta kuulkaas tätä, tulkintaani jostain aiva ja vallan uudesta ajatuksesta joka nyt on herännyt.

lähtökohtana on ajatus siitä että on oltava vettä että elämän vähinmäisvaatimus tulee täytetyksi, (sulveigin laulu).... en voi keskittyä... keskity arafat, keskity!

niin on ajateltu nyt että elämä ei tullut tänne, ainakaan yksin, marsista, tai yksin planeetasta maa tai yksin siitä kappaleesta jonka osana kuu törmäsi maahan eli meihin.

ajatellaan, sanoisin, mutta kuvitellaan ensin mieluiten. jos vettä oli maassa ennenkuin maa jäähtyi ja maahan törmäsi jokin möntti josta jäi osa maahan ja toisesta tuli kuu, tuota esitettyä tukevat fysikaaliset näytteet sekä kuusta että maasta saatuina kappaleina.

ajatellaan, että kuviteltaisiin vielä ja edelleen niin että kun ei jupiter ollut vielä niin iso ja suuri massaltaan kuin painovoimansa on tänään, niin meihin, siis maahan on törmännyt monen monituista astreoidia, mutta niitä tärkeämpinä ovat olleet enemmän vettä tuovat komeetat, sillä maa kiertolatalaisinsa on ollut kohtalaisen luja massa vetämään puoleensa, ainakin elämää, jos ei sitä suurempaakin.

noin on vetovoima jo selitetty ja lihavuuteni alkaa olemaan melko kaunista, ottaen huomioon että olen miltei päärynänmuotoinen ja silti ihminen.

kuvitellaanpa taas että maahan on törmännyt, no sitä ei tarvi kuvitella se pitää ottaa totena, sillä kuusta ja maasta otetut kivinäyteet ovat osoittaneet että maa ja kuu ovat samaa kiveä. jos lähtökohtainen totuus on tuo, jonka esitin ja jatkoa seuraava väittämä että joistain kohdin maapalloa on kaiveltu esiin komeettojen itsensä jäänteitä ja nekin ovat koostumuksetlaan maankaltaista maata, niin mikä tekee niistä maankaltaista?

maankaltaisuus on seurausta siitä että maahan törmännet ja maata olevat kivet sisältävät vettä, maapallo, tämän ajattelemani arvion (ja huonon engalnninkielen tähden tai vuoksi... err... noh) on kivisydeämeltäänkin tula jossain kuoren alla 70% pitoisuudeltaan vettä. laava, jota ajattelit, ei ole sulaa kiveä, vaan sen tekee juoksevaksi kiveksi juuri siihen kiveen sitoutunut vesi.

nyt sinulla on aimo hanskallinen tuota sulaa vesikiveä käsissäsi ja kun seuraava suuri koje laitetaan maata kiertävälle radalle, niin voi hyvin tapahtua niin että huomataan että jopa aurinkokuntamme ulkopuolella on olemassa planeettoja, joista aiemmin puhuttiin jotenkin niin että ne ovat erossa auringosta tai auringoistaan niin että joko on tai ei ole sen eliöstöllösen elämän kiertoradalla, vaan ajatellaan niin että vesi, massana, ajaa tietyt materiaalit tietylle etäisyydelle kiertolaisestaan ja vesi olisi siis elämän kehto. pieni mutka matkassa on vielä, en tiedä mikä, uttma jokin on... ja siksi väletellennetaan...

niin mutka on mutta mutkatonta. kun noista edellä esitetyistä puheista ottaisi joku selvän niin sen mukaan milestäni on laskettavissa koko universumissa maankaltaisten planeettojen lukumäärä ja se on kaikkien planeettojen osalta se joiden massasta 70% on vettä. ei sen planeetan pinta-alasta tai mistään muusta näennäisestä vaan siihen itteensä planettaan ja sen ytimiä myöten 70% niin sielä on se 70% mahdollisuus olla elävää elämää.

(ja tähän solveigin näytelmämusiikkiin, joka oli per gyntin näytelmään edward grigin säveltämä musiikkii.... eli no more bets, valo merkki, lights off, you loose)

sellainen teoria ja se ei ole minun... ja sen kyllä huomaa,
siitä huolimatta,
miä meiltä, moi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.