IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(ihan vaan kappaleen tähen, kun tuli mieleen)

[Heikki Aarva - TUULELLA EI OLE YSTÄVÄÄ]

)http://www.youtube.com/watch?v=iolrxk7XQWk(

minulla on sitte paljon ystavia ja kavereita, ja paljolti miä kiitän niitä olemattomiakin siitä että olen tallainen kuin olen, mutta ei siitä sais noin eikä näin rangaista, mutta niinkuin minua päähän on potkittu niin minä tuhat kertaa potkaisen sitä potinutta päätä, ja joka seijaa yritti hyväksikäyttää niin siitä minä aloitan, sillä silloin kun leikkiä laskettiin en tiennyt että siitä olisi ollut niin totiset seuraamukset. mutta kun ne olivat niin onpa tullut aika käyda vielä totisemmaksa...

yhyhyyy miä haluan adoptoidan tiian vai mikä se sejan lapsi olikaan. yhyhyttyuyy.... kuulostaako tululta? ei taida, ei mies tunnusta, mutta noin se puhui kullalleni, noilla ulinoilla se hänet vei ja vietteli, vaikka oli sovittu että 10vuotta elämme niin että lapsista emme puhu.

siinä sadah tuhanneh pisteeh vihfe, miä rakastan miehiä johtka elää jonkin moottoripyöräkerhoilun hengissä mukana, mutta sitte se kunnioitus lakkaa kun kaverilla on kiinnostava nainen ja eveli haluaa liivit. miä sanon veli ja liivit, ja kysyn että mitäs jos veljelle jolla ei ole niitä liiveja sattuu joku toinenkin vahninko kun se ei noudata muitakaan pelisääntöjä. pannaas velipoika askartelemaan ja kysytään markolta, onko sillä kanttia vastata ite?

marko! marko huudettu! ja kulomaa! vitun rotta-kaksikko!

arafatkaa kuka!?

p.s. jos joku tykköö rotista enemmän kun miä niin saa ilmotautua, miä olen aika selvillä siitä keneltä miä lyhentelen elinikää kun oma on mikä on, ja tollasilta sitä sietäää, jotka on oikeita rottia, jos rocki hakkaa huulet sutturalle niin pitäsi jonkun muun tehä enemmän, muuta kun ei! melkosia lampaita noi kouvolan mopomiehet, ne ei kunnioita yhtään perinteitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.