IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

ne vihan hedelmätKeskiviikko 26.01.2011 05:42

[nyt miä menen ja katon sen tunnin unen, jonka miä olen tääläkin kuvaillu kuinka se menisi. ja katon sen tunnin unen ja mitkä on sen vihan hedelmät. jos niitä ei esiinny en niistä kerro, ja keksimällä en tällä kertaa halua, ainakaan nyt niin ajatellen, kerroskella.l vaan tiedättehän te itsennekin ailahtelevan mielen, jota - vaikka hallitessaan - on vain pakko lähtä, tulla ja puhua]

näillä puheilla ja tuolla pata kattilaa soimaa (mun pitää kattoa että sielä on puita niin että ne palaa sen 3h30min että uskallan yrittaa ottaa ne torkut, muuten nukun yli eli rokuliin ja sitä en halua, on torppa sen verran vilunen, että uskalla tulla alta peiton pois, ei edes pisulle.

mut, elämä koittelee ja heittelee. alkoholi, vaikka olutta olisikin, ei ainakaan paranna ajatusten selkeyttä tai tee niitä suoraviivaisemmiksi, mikä onkin ainoa hyvä puoli.

(lyrica, vittu, miä vielä lyricasta kerron ja siitä kuinka miä siihen ensikerralla reagoin, kun luulin että se olisi vain tovin (max muutama kk), että pääsee oikealle kipulääkärille kun piti jonkun 666-numeroisen lääkäriopisklijan tyntää joku vitun grillivarras läpi päkiän kun miä sanoin että nyt tuntuu siltä kun painettaisiin lyjykynällä, jossa on se kumi pyyhkimistä varten ja sillä päällä, johon tää tytteli tokasi että joo, on sulla jotain vikaa tunnossa, hän painoi aika kovaa.

puhelimella sai lyricaa ja ja ja puhelimella sai mdpvtä, vai miten se mtv3 kirjotetaankaan...

asioita on ja yhteensattumilla tapahtumia. mutta jostain syystä ei kuunnella kun puhelimessa sanoo että nyt menee jo hermot päästäkin, ei vain jalkateristä.

lisään alkoholia. torstain jälkeen alkaa kiljupönttöporista ja jätän kaikki lääkkeet huvikäyttöön. käyn tappamassa jonkun varma-sammon työntekijän, enkä jätä tätä kummempia jälkiä. homma on selkeä ja hyvin hoidettu, kipuva aiheuttaen, siltä varalta että kerralla ei mene viesti perille.

--
-- nimin. nyt kuollaan tai tapetoiudaan
-- (tuleva satanisti tms.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.