IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

ajoonii ja öitänasiaaPerjantai 28.01.2011 07:33

[ajo100 - single cell orchestra - transport nation - lost in translation]
[... aitaa olla lost in transmission, ed. 7.2.2011 eli kuten olen aina sanonut: koskaan ei voi olla varma, korkeintaan itsevarma ja se on seurausta itsetuhon, johon se johtaa]

kuunnelkaa jos löydätte, minä en anna. paikalla kuullen voin soittaa yleisönpyynnöstä max 36h sujuvasti putkeen ja muun aikaa mahtailla. nyt trigonometriat levylle ja unta palaviin silmiini letkulla ahtamaan.

nimin. se ei nuolase ennenkuin tipahtaa, joka on tiputuksessa, vai miten se mauttomuus tulisi sanoija pukevan hiiva sienellä ja rinta rottingilla tai terni maitoa, dumlella ja pätkiksellä.

ps. katon eilen pitkästä taikaa vaan vähän aikaa (tais olla toispv. tosin jos ihan on täsmällinen oltava) muodinhuipulle, mutta sattui silmään että siinä oli tuomaroimassa paulina porzkova. joku noita noilta varsovanliitonajoilta. ollut elokuvassa thursday (tuomion torstai taisi olla suomeksi) näyttelee siinä sellasta vittumaisen puoleista tyyppiä nimellä Dallas. kehotan kattomaan elokuvan ihan muutenvaan, mutta jos ei muuta syytä niin onpa tuo sittten ja onpa ainakin syy kattoa jos ei muuta, hubaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.