IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

brainstorm - se on leffana hyväLauantai 12.03.2011 15:47

[tämä jatkuva kaaos tietenkin auttaa minua ymmärtämään että ihmiset voivat pelätä ukkosta, koska koskaan ei voi tietää mihin salma iskee ja varmaan on turha toivoa... vaikka onhan minulta noita modemeja parit kun kuparit eli noi puhelinlangat on kovin herkkiä hätyyttelemään... ah, korvaani tulikin juuri tieto että nyt meillä on taas yhteys sinne mikonkadulle. onkos siellä antteja? antti, kuuluuko antti

halloo halloo täälä sairaala -ma nummiinen...

aha, ei ole mutta sen takia sopii toivoa, kuulin että hän osti juuri auton jossa on interwebit ja välikuulerit, mutta moottoria ei sitten saatu mahtumaan. siinäpä ekonominen ratkaisu, mutta minulla onkin tässä. ai mutta minähän olen antti. copypastanpas tuon osan mikä lähti lapasesta...]

takaisin mikonkadulle helliintymään. ohi meni, vastaan tulemalla ja sain siitä pari sanaa kiinni niin että pitkään ne muistin. oli kyse muovin käytöstä ja tuo 8hän) oli aikeissa boikotoida. oi, se niin ihanaa kun on tuota idelogiaa, minulla on sosialistissolidarinen utopia, joka on valtiomuotona diktatuuri, hallinnnollisesti. eli vähän niinku osakeyhtiö, mutta kun ei ole niin on sitte yhtymä. miä olen itkeny siitä päivästä kun menin nesteelle töihin ja tein tähän maahan ja maailmallekin sitä muovia mistä jokainen sinä aikana ja varmaan vähän sen jälkeenkin on käyttänyt, jos on syönyt tia juonut sellaisita yhen sortin harukoista ja kupeista jotka sulaa jos ranskikset on liiaan kuumia. en tiedä mistä tuli sitten ne muovit kun kalja meni tuoppiin, niin jopa minun makuaistilla huomasi että eroa on ja mikä voisi olla luontoystävllisempää kuin lasi, pullona, se hiekassa hiertyy siinä yhessä haminan pitkien hiekkojen kivikossa rikottu pullo, mitä rannoilla rikkoontuu, ja on pian pyöriät reunat ennen kuin paljas jalka astuu. harvemmin muualla paljain jaloin ja kengänpojat on kumia eikä nahkaa, vaikka on kesä.

no. niin en miä kyllä aikonut todistaa että kaikki minkä alotan jää kesken ja se mitä en alota menee sitte, jos ei pieleen, niin pitkäksi kuitenkin. sehän on vaan siitä kyse että halutaanko mitata linnuntietä vai suorinta reittiä, vaikka oikopoluista pidän eniten. ja maantiellä, jos joskus automobiilin kyydissä vaikka, ja kun istun niin ajattelen sellaisesa risteyksessä missä on neljä haaraa ja pitäisi kääntyä oikealle, mutta kun suoraa on helppo ajaa, mutta tuo hiekkainen tie. sinne minä jos joskus kysyttäisiin.

jaa, mutta onpa oltava unelmia, pienikin riittää, jos se on omituinen. mulle kyllä käy kaikki ja aika hurjasti sitlä näyttää että näitä sanoja on taas arvottu kai viimeiseen asti ja vienpä ton muistitikun nyt internettien ulottumattomiin ja koitan keksiä niin vähän että ei ole sellaista ajateltavaa että tarvisin siihen nettiä.

niin toi katos toi mattel intellivision (sama logo kun barbi-nukkien valmistaja kirjotetaan mattel, joskus ähän kinanomaisesti pähkäiltiin kun xerox jäi tekemään kopiokoneita, niin jos tuo on sama mattel niin kyllähän sitä vähän vaatimattomamminkin pärjää, voiskohan siinä olla hieman jotain sellaista samaa mekanismia että sitä säntäillään uuden ja ihmeellisen perässä kun kokoomuslainen pörssisä. sitä lähtään uraaurtamaan ja olemaan etulinjassa niin sitte noi ketkä jäi puljamaan kirottujen parpien ja ärsyttävien kenien kanssa että hemmetti, tämähän on niin vähän kilpailtua että pannaas ken hengiltä niin saadaan simppelimpi tuotantolinja, värjätään vaan tukkaa vähän, senkin lapsista uskaliaimmat leikkaa lyhyeksi ja nerokkaimmat polttaa. onhan niillä vaatteet millä voi personoida, pelataan me tätä simlifeä ja ihastellaan kun it-alalla myydään ilmaa miljaardeilla.

inflaatio on kurissa ja hyvin pyhkii, otetaa mallia italiasta tehää rahayksiköön isompi numero.

ei noitten pohjoismaitten yhteistyö mitään tuo ja semmonen sosialismi saa jäähä taakse. pannaas lintuun influenssa, tehää lehmät hulluiksi ja sian saparo suoraksi ja katotaa mitä tapahtuu. no, hullut suomalaiset... eikun tehoaa se ruotsalaisinkin... öljynatomaa norja tietenkin oli semmosta sakkia että ei tullu noita narkoleptikoita, ja noi sivulliset vahingot oli sen verran hämmentäviä että ei niiden tervysviranomaset mitään sano ja kyllä sielä ollaan osastoillakin hiljaa kun joku hämmästelee ilmiselvää ja ei puhuta sille viikkoon niin eiköhän se siitä ymmärrä. ei nyt aivan noin mutta tommoset sattumat tapahtumina niin eiköhän toi nyt ole jo tullu selväksi että jenkeissä on henkirikosten selvitysprosentti 101, kas mikä luku... enkä minä sitä tietäisikään, mutta kun luin jonkun scott bilasin dohkumenntteja microsoftin pelienginestä nimellä mikä lie mutta peli oli ja on se kai vieläkin dungeon siege ja se on vaan mun mielestä sillee niin hauska kun hiiri vie resurssit kun käytellään vähän c++ templeittejä ms-tyyliin.

halloo halloo, niijoo tilkkakin suljettiin,
oi noita aikoja kun se mualima oli kuin silkkiä vuoan, jota sylillisen tahtoi kerrallaan ja rallatirallati kesäfestareilla on simo linkola-hokahoka.

nyt se on tietysti sitte viel' sumuparempi viiminen hassisen kone ja kaikki siekkarit yhteensä ja miä olen kyllä sitä mieltä että niinhän sen pitäisikin olla. mutta tuo luova etäisyys, miä vähän veikkaan että sellanen liiallinen lapsenomaisuus puuttuu, se on vähä niinku suomen david bowie, paitisi bowie tekee vieläkin hienoja juttui niin että niistä nauttii muutkin kun se ite

tai miä ainakin,
joskus
kai
vissii
no
nyton jo aika epätoivoista
x

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.