IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

salapoliisi kertomusKeskiviikko 23.03.2011 20:13

[panenpas sibeliusta soimaan. kun tuli mielee joku vanha juttu ruosteisesta autosta, pohjalaisesta pojasta, spedestä ja pasasen kuolemasta... liittyy työpaikkaan ja siitä kuinka menetetään kavereita, pitäs vaan jotenkin saada sellanen antti mänttärimäinen ilmasumuoto siihen kun en osaa vielä tanskaa niin että voisi kuunnella tanska kun kun katselee lars von trieriä... hakemuksia inlmaisutaidon oppilaitoksiin bussilla ja kahdella junalla ja toisessa on johnny deppi tupakkavaunussa]

haen tupankia - [välitallennettua] - tämän ja katson tarviiko minun kirjottaa tästä osa niin että en ole ns. on-line. enkä kulje silja linella, koska en ole juoppo, enkä edes alkoholisti.

nimim. huominen pelottaa

jostain lainattua ja jotain saatua kirjoittaa, eikä jatka.

[välitallennettua]

sää: ajankohtalaista
ennuste: pitäskö ottaa lääke ahistukseen vai kipuun. kipuu ei kuole, mutta huomenna on vittumainen päivä, kun pitää tapella selvinpäin ittesä kanssa. (suom. pitäskö ottaa kumpia lääkkeitä lisää kun ei viina auta vai pitääkö lantata ettei lopu kesken)

hyvin toimi välitallennus. monta kertaa tulee lähettyä niin että tlee tohon oven taakse, joka muuten on lukossa tältä puolelta. (on nimittäin ympyrän muotonen talo eikä huone, sano pohjalainen kun vei veljeltä maatilan.

täs huoneessa on kolme sissänkäyntiä, silloin kun on ikkunoissa pahvit, sanoin miä. kun pitää hakea tupankia lisää. täytyy vissi alkaa karistaa lattiaelle, jos meinaa pysyä ajatustensa tasolla. tosta englantilaisen version kirjotin pahvilapuilleni, niille rakkaille, joita minulla paljon on.

niin kauan kun on sukulaisia on yleisöä, sanoin miä stand-up -koomikolle. mut' räppäreille miä en sano mitää, mut' en miä niitä matki. miä olen apostoli, kyydistä päätellen, se sano mule. miä olisin lyönyt kussu sen mikkii, jos miä olisin muistanut että anssi mänttäri eikä toi virhein kijlotettu. nyt tuli toi ss ja siitä taas juttu mieleen niin on haettava tupakkaa, ettei tätä verrattaisi ii-jokisarjaan.

[välitallennusta ja tupakkaa ja tuhkis, poltan täs koneella salaa, kun sisäs' ei sais polttaa vaikka olishan tos pannuhuonekin, mutta kun en miä ole vielä näyttäny naapureille minkä väriset alushousut mul' on ja siellä alkaa olla pimiä ja nää on punaset nii näyttää ihan mustilta.

noin. ent of part one wannapart of me

nimim. verbaali-impotentti etsii sosiaalitaitoista.

[aijaiai ei tallentanu... taukomusaksi göstaa ja takaisin pohjoiskarjalaan]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.