IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[panenpas vielä ton sibeliuksen intermezzon kun ei oli lukijakunnassa sellaisia, jotka kuuntelisivat sostakovitsia. katsoin eilen televisiotakin, runoraadin; niin että jäi ensinmäinen runo kuulematta mutta sain tallennettua virtasen [jukka] kommentin. olipa muuten poikkeuksellisen hyvä, ja vielä baba lybek vai miten se kirjotetaan, se joka tuomaroimalla juontaa, ja lukee, käsikirjotusta... noniin]

xyz=ex why zee
ex why zee
wax my shoes => life on Zoo (ei artikkelia)

Thing called by Name
Madhava sta Mandelbroe en

To Make sense of the injpossible (hyväksikäyttää)

Al-Khwarixmi
katotaan geometriaan
pahvilappuja internettiin

al_jazbra = uudelleen yhdistyminen

Rubikin-kuutio(z)
pirunnyrkki(z)
punainen risiti ja
-puolikuu
kuoli puu
kilo höyheniä
painonsa rautaa
kulta on likaa

El x Ample (kirjotettu niin että se näyttää tolta, pahvilapulla)
by Tangerine
What ever numbers
you take (You take)
Square and the root

Let me bie
blind by
both my eyes

Old habbits die hard (rabbit and rabbies in a hat of tricks)
äkillisellä tulkinnalla
panemalla kuin kani
vuodessa kärpäsistä
syntyy maapalon
kokoinen möntti, jonka
massa ei ole sama

Pizza polognese
aaltoviivaa~~~~~~~~~~~~kuten edellä
alleviivaan_________________gutten tag
editorissa on kahdeksan pikseliä aakkosta kohden

Asiayhteys oli hankala
eikä suomentaja tarvinnut (nut)
matematikkoja, pihallani
käy palokärki
kiitos papan, että
uskoi

His name was Tanrtaglia, (kuuntelen Tangerin dreamsia)
(and/slash/kusi/mutta/voi/kun/butter) but he certainly didn't look
like one... err... heraldic
(heroic) mathematician...
...err...the architect of new mathematics

At the the age of twelve he had been
slashed across the face by
(achromatic eyes)
rampaging french army (surely not by the whole army?).

The result was terrible facial
scar and a devastating speech
impairment(s)[siksi ei koko armeija, kun yksi arpi?]

In fact Tartaglia (Leonardo of Bolognese) was
the nickname he had been given as a child.

A mean stubberere(*

--

näin päättyy tämä satu ja alkaa tosielämä

*) Tartaglia(** oli lempinimi (tosi lempeää, antaa liikanimi?),
joka tarkoittaa ärkyttäjää, kuten käsialani, kun är näyttää ännältä,
vai miten se menisikään. Stutter on änkyttää stubid on typerä ja ei me suomalaiset olla ainoita, jotka englanninkeilellä leikkii, stubborn suututtaa...

**) tartagliaan minä törmäsin reilu kaksikymmentä(20) vuotta takaperin, vai miten sen sanoisi, kun etsin keinoa laskea neliöjuurta tutkiessa yksikköympyrää. Eli eli Elizabeth Taylor, joka erakoitui kun kuoli Michael Jackson... taidankin kaivaa ennen Göstan panisitko kunnolla Michaelin Earth songin.

sitte tervehiin Mikaa ja tapan Heikin. Nyt on nimittäin niin että ensitapaamisella (siis se ja sama seuraavalla, eli ensikerta kuten seuraava, kun tuntuu kaikki ensimmäiseltä kun saa viisi minuuttia kerralla aikaa sanoa ei mitään ja kuunnella valeita, vaikka minun pitäisi ne kertoa ei sen joka on se ja siksi) lääkäri saa turpaan. lihavat lääkärit ei enää varaa aikoja viideksikymmeneksi minuutiksi. pidä minua vastaanotolla viittä ja ajata kyytejäni sadasta sataankahdeksaankymmeneen kilometria, kolmen ihmisen voimin, jos ei sitä valtio maksa. vanhempani ovat maksaneet valtiolle pian enemmän kuin minä ja kuitenkin vakuutusyhtiön olisi pitänyt hoitaa kuntoutustutkimukset ja toimenpiteet, jotka ovat nyt ohjeistettu vain elintasoa kohottaviksi toimiksi, koska en ole edes uudelleenkoulutettavissa työelämään.

Onnekseni voin hokea että en olisi koskaan enää töitä halunnutkaan tehdä vaan asioita, joilla on merkitystä. opiskella tanskaa ja venäjää. tuntuuko kaukaiselta? venäjä ja tanska, omaavat määrittelijän idiootille, jonka minä tahdon kuvattavaksi suomalaisena. Älkää peljätkö minua, vaan naurakaa minulle, sillä olen sanonut, ja hokemiseen asti toistan: ei ole itseironiaa, on vain ironia.

sen edestään löytää minkä taakseen jättää, ja sen minä teille olen tekevä.

P.S. aikuispsykiatrisen poliklinikan johtava lääkäri (kirugi koulutukseltaan ja puhaltelee alkometriin, absolutistina, enemmän kuin minä) ottaa multa turpaan. haluatteko nähdä? tahdotteko ilmottautua? se läskimaha on 20kg isommassa painoluokassa, mutta miä vedän sitä korville kyrvällä ensin ja sitte saalistan sen sukua täälä, internettien maailmoissa. minun vihalla ja vainolla ei ole mitään rajaa tämänpäiväisen höykytyksen jälkeen kun miä eilen jo tulin siitä sanoneeksi että valvottaa ihan vitusti. nyt vituttaa, ja haku päällä se vituttaa vielä enemmän, mutta jos minun on ennen vakuutusyhtiön lääkärin autoa korjattava jonkun ylipainosen lääkärin kasvoluusto, niin tapahtukoon niin. hengellä voiman, vimman ja kiihkon, joka minussa elää sen ajan, jonka ajattelen ääneensanoen tai kirjottelen. minkä miä olen joskus sanonut on monta kertaa käynyt todeksi. tätä en tahdo, mutta toivon niin ja lainaanpa runoraadin (eilen, siksi jäikin keksen tuo merkintä ilon ja auvon) jälkeen tulleen tulevien ohjelmien putkesta kaurismäen, peltolan sanomaa. pelkkää roskaa. onko sitä pakko lukea?

silkkaa inhoa ja sitä rataa, varmuuskopio ja kalavale to the power of two

(tällainen minua vituttaa ehkä eniten maailmassa, joksi se on tullut. olla kuin joku pendoliinonkuljettaja-eloton-jon ja tekee coverin omasta kappaleestaan like the candle in the wind, jonka se on omistanut marilyn monroelle, mutta kun queen of the heart hurt heard and lost peoples voisay (luostari lontoossa)... no kuunnelkaa tätä earthsongia, jonka joku pelle(tär) on tehny kobukin maanjäristyksen muistolauluksi... vittu, miä hankkisin rumpukoneen, ja äkkiä sittenkin Dedicated to those affected by the disasters in Japan. Our love and prayers go out to you. Thank you to my brother for playing the drums. My .)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.