IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[miäpä luulen että miä etin kylie minoguen i shouldn't be so lucky vai miten se porhaltaa siinä kasarihitissään. joku 18-19v oli kun se jyräs australiasta lontoon listoille]

[koitanpas miten tää tietokanta reagoi jos teen välitallennuksen ja koitan jatkaa muokkausta. se välillä tekee niin että se sanoo että on merkinnän muokkaus kesken ja vaihtoehtona on jatkaa muokkausta tai peruuttaa muokkaus, jonka muokkauksen peruutuksen seurauksena koko vitun merkintä meni poikki. mutta niitähän käy, voisi olla huonomminkin. voisi olla niin että ei vaan huomaisi että merkintöjä alkaa katoilla salamyhkäisesti. siitte äkkiä emacsi tai c64 emulaattori (varmaan lataa vielä nopeammin kun 1541 kun pure byten heebot tekee duplikaattorin vai mikä d2d-copy se oli. no kuitenkin... se olis vähä liian hc-kone mulle amiga olis lepposin se puolen megan muistilaajennus että saa cpu hääräillä sielä ihan itekseen kun alamuistia sitte jaetaan grafiikan, ruudunpäivityksen ja äänipiirien jaettavaksi. tosin kun...

niin se välitallennus]

nohnih. en miä siiis noita skene-hommia ole sillee puuhaillu. mutta pitäskö sitä ensi kesänä assemblylle vai vieläkö sitä pidetään. tuntuu että ei ole tällä kylällä yhen yhtään ihmistä, joka ropeloisii koneita niin että olisi kukaan tullut sanomaan että se ohjelmoi.

mitäs jos se kuitenkin on niin että ascii on mun taivas ja miä hypin pilveltä toiselle jossain ivory towerissa. voi jukra kun miä sitte olen saamaton. miä en saa postikortteja edes tehtyä. onkohan minuu tullu parkkinsonin tauti kun miä ostin tähän koneeseen muistia lisää niin tässä on kovasti enemmän ohjelmia ajossa bootista kun ennen. tää on tää msdos telnet vähä tämmöstä. on nää merkinnät vähän mitä sattuu kun ei saa tota jotain duplexia väännettyä että ehkottais aakkoset, joita painelen, näkyisivät minulle ja silloin kun oikea pikku pikku pikku sormeni yltää takapesälle niin sitte tulee ruutuun ^H ja help ei toimi. joku vainonen näköjää kyttää että ei tulla palveluihin telnetillä. ei ole tultu enää vuosiin, eikä oikiastaa koskaan kokeiltuakaan kuin sen mitä nyt ensikertaa jotain httpdtä värkätessä tai kun tuli suuniteltua tuota c64-ultrapeliä M.U.L.E. nettiin monipelattavaksi mutta sekin sitte jäi ja nyt pitäs keksiä joku uusi kiva lelu alusta tai tehtävä oma, ettei tarvi tehä valmiiksi tota mikä nyt tuli ekana mieleen.

alkaa tulla sellanen olo että miä maalaan kohta itteni nurkkaan. jumalauta, just kun baba lybek otti pinnoja, jos miä nyt sellasia lasken, niin tulee joku vitun sinooperi virtanen siihe sössöttämään että se joka väittää ettei koskaan valehtele on suurin valethelija, ja miä olen edelleen sitä mieltä että miä vaan törkiästi väitän että miä vaan puhun totta. miä en lupaa mitään, mutta en lupaa tehä mitään tai olla tekemättä. miä vaan olen ja tokenen. pitää vaan hakeutua yksinkertasesti sellaisiin tilanteisiin, että on hämillään siitä uudesta tunteesta, jota ei tunnista siksi. ja ei voi tietää onko se pelko, ja muuttuuko siinä nopeammaksi vai ovatko muut hitaita. onnea on usein siinäkin mielessä toki melkosesti osannu ottaa kohdalle niin että jälkeenpäin vasta tajuaa että sehän vittuili koko illan, enkä miä tajunnut. nyt jos olisi tuossa niin sitähän miä koskettelisin enkä niin paljon itteäni.

[pitääpä laitta kumihanska vasempaan käteen ja ruanansuun allu tuppuraisen olonen ja makunen pölli-peikko. tulis ja pöllis paikat mun hampaista, että saisin tekarit laakereilla ja brutuksen kans'.

tähä väliin se välitallennus ja sitte jotain ilosta hömppää tai tosi krapulaista...l joo vittu miä sanon että tero vaara. vittu, lennonjohtaja... menes tekee kesähitti lapsenlapsille, jätkä. ja sano sille yön jätkälle että lakkaa esittämäsin. ihan pönttö kaveri kun katteli jotain idolsia. vittu stylisti. voi helvetti. miä ajattelin sitä vitsillä, mutta sitte kävi ilmi että se on totta. mutta siis onhan se rasselitasku roudari "jäbä skeba mikäli mä mitään soittamisesta tiedän"-jonne mut ei aaron, mikä sen nimi nyt olikaan. se on vähä niinku seppo hovi, mutta se ei kehta esiintyä tv:ssä, vaan esittää. ihan remu aaltonen -tasoa pönttö sekasin, ja silti myy itteään katteella.

no sille ei voi mitään. tämä nyt ei ole aivan sen tasoista lärpätystä että sitä tulisi ensimmäisenä, jos lainkaan mieleen että mm. suuresti arvostamani juutalainen nietzche, riitaantui wagnerin kanssa. ja alkoi sen tähden haastaa riitaa yleisönosastokirjottelulla. miä nyt olen sen verran jo vähä niinku pakotettu jo pian jättämään jotain pois ettei minun sitten kysyttäessä tulisi aina alkaa kauempaa että tulisi kerralla selväksi että minä kyllä tervehdin ja voin jäädä kuuntelemaan, mutta odotan vain, melko usein tahattomasti kuitenkin, ihan täysin. niinkuin joskus levyraadissa oli vakiovieraana? ööh no olkoon nyt sitte noin, toi toi. kukas se rokonarpinen dramaturgi nyt olikaan. voi voi kun en minä muista.

on tehtävä välitallennus ja haettava kahvia ja yksi pölli. miä salaa kyssään täs sisällä kun on niin hauska vaan naputella konetta ja olla telnet ajossa. enemmän olis toki hyötyä jos lukisi tällaisen ajantuhlauksen jatkaminen, mutta kun tässä nyt on taas kalenterissa mukavasti tilaa kun kävi niin hassusti että oli taas jollakin niin kova kiire kotiin että ei ehtinyt palaveriin. tai ehtihän se ennen kuin se alkoi, mutta homma on helvetin helppo hoitaa niin että vetoaa ulkopaikkalaisuuteen ja sanoo käyneensä sielä sun täälä ja sitte sillä pölvästillä on kotisivuilla gpr-mappi päällä näyttämässä viimistä sataa kilometria. onnittelut, olette juuri ansainneet työetuna puhelimen, jota saa käyttää vain virka-aikana omiin puheluihin.

ostaisikohan välitallentasse vähän johdannaisia. meinasin suomalaista maitoa, jos vaikka hamstraisi vähän kun kohta on taas torinnurkat täynnä jäätelökioskeja. voi nyt vittu senttään. kai miä nyt saisin olla sit edes vestiornin portsari. ei siihe kippoon koskaan kai muut laittanu rahaa kun me. siis ei tuossa 80-luvun puolivälissä tullu turistille mieleen että tempasempa itteni tuonne anjalankosken inkeroisiin ankkalinnaan kun sielä on smurffikylät ja marin tuvat ja hepovuoret ja kaikki porttiteoriat johtavat pannaanispittiin vai mikä se nyt oli. tulipa maion himo. ei maitosuklaan eikä suklaankaan, ihan vaan maito niinku maitona.

pannaas toi utubesta toi Dedicated to those affected by the disasters in Japan. Our love and prayers go out to you. Thank you to my brother for playing the drums. My . on sen verran lujan luokan rumpali että ei saisi nauraa, mutta mitäs hauskaa siinä olis jos sillä ei olisi esim. downin-syndroomaa tai jotain millä saa vitusti rohkasevaa palautetta. ei ole hirviän salaista tää minunkaan elämä tai sitte miä en tiedä mitä kaikkea miä teen kun en miä aina oikein tunnu, melkein ei koskaan ole mitään epäselvyyttä... siis siitä että olen lasika. milestäni en ole enkä ainakaan aina, nyt olisi ihan hyvä olla jopa vähän laiskempi, mutta koitan vaan olla pitkästyttävä

paskat miä käyn laittamassa remotionin tai hong kongin tms ambientinbabientit jytkyttelemään ja suhistelemaan metrovaunuääniä ja puhumaan japania asemalaitureilla, kaduilla ostoskeskuksissa ja pelisaleissa. kaikki pelais jotain hämärää homma ja telnetit vinkuis. olis siistiä ja niin älyttömän mahtavaa. ihan tulee mieleen että kaikki mikä kiiltää vois olla makiampaa. miä otankin vettä ja vähän sokeria suuhun raakana. pitää hätäkeinoin piellä sokereita sillä tasolla ja kestolla että voi sitte verenpaineen laskettua varautua siihen että on pehmiä alusta. onhan se nyt koitettava jotenkin kiroilla tämä päivä tuonne kolmeentoista ja sitten vaikka. no voi nyt vittu, minunhan piti jotain puheluita soittaa ihan kuin hoitaa asioita, mutta joutaahan ne maanataina kun juttelen viikonloppuna yksin ensin ja sitte yksissätuumin tekis jotain merkityksetöntä, minkä siksi voisi jättää jopa tekemättä niin tulis vähän niinku kaks kärpäsestä härkänen ja en kyllä taas ymmärrä että mistä suusta miä tulen.

niin se [välitallennus ja maitoa ja joku madonnan vanha mahtava like a virgin. siis se eka video. kovaa tavaraa, pitkää leikkausta ja välillä on kentällä orkesteri ja välllä on basisti oikeallla puolella, vähän niinku sellanen raakile, mistä lars von trier sitte jalosti dogman. 80-luvun musavideoista? niinkö miä nyt tulin esittäneeksi että miä voisin ajatella? kaikenlaista humpuukia miäkin ajattelen jonkun sanomaan että missä tässä on se avainsana, jolla miä muistan jonkun 52 korttipakkaa?

[tallenna ja peruutamaata ei hemmetti miäpäs etinkin ritchie blackmoren tiluliluttelut snowmanista. harvoja kipaleita missä tykkään kitarasta ja vielä sähkökitarasta vai miten sen sanoisi]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.