IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

paha olo - vittumaisen pahaTiistai 29.03.2011 22:45

[syke muutenkin yli 200 ja siihen kun pumppaa ton intemezzon kuunneltuaan sen neljä tai nelisen tuntia laput korvilla vasempaan yle radio puhe ja oikeaan rus 1 hollantilainen satellitti- radiokanava, jolla puhutaan paljon ja soitetaan väliin kakofoniaa ja väliin kuuntelijoille niin jo alkaa tupakanhimo, joka johtuu sen puutteesta, tekemään kummia... sen puutteesta...tupakanhimonpuutte vai? no, ei. tiedätte kyllä mitä tarkoitan vaikka en taida sitä sanoa. ja vaikka taitaisin osata tai tietäisin taitaa, niin taitaisin jättää korjaamatta. jotkin asiat on ymmärretävä sellaisinaan tai pidettävä jonkinlaisina vakioina, joihin tulee sitaatissanikin olemaan viittaus, siinä kohtaa kun käsitellään intuitiota oppimisessa. copypasteiluun pikku floodin tajunnan(puutteen) kautta, mars]

niin kummia ovat ajtukset ja arvelut siitä mitä kohta tiän kun ei ole tupankia että itku tulee ennen naurua. ja sekös harmittaa, ja ketä?

niin, minua harmittaa. on niin vittumainen olo, että siihen ei taida olla edes pilleriä. pitää kai alkaa vaivata ihmisiä puhelimella tai jotain, se_suuri sitä ennen minä heitän jakeluun parista kirjasta sitaattia. (ja niin ovat linnut lokkeja, niitä lokkeja siiitä laulusta jossa niin sanotaan. ja niin ovat ajatukseni lintuja, siitä laulusta jossa on lokkeja. ja niin minä ajattelen taas vain lokkeja kun on niin lokki olo, että tuntee ittesä ihan luokattomaksi tässä kastiajaon ilmentymässä nimeltä suomen tasavalta, jonka miä nimeän antti-hoffer-ajan tultua suomen demokraattiseksi tasavallaksi ja sitte saa syöttää uimareille ja kuulantyöntäjänaisille samaa rehua mitä oikein iso ja terveen näkönen possukin on syöny ennen kuin minä sen potkan syön)

katsokaas kun minulla on taas edessä valvomisen aika torstaihin asti niin hoidan sitä (lievitän) ikäänkuin vaveutumalla ja sehän tapahtuu lukemalla likaisia kirjoja, montaa ja samanaikaisesti, koska keskittymiskykyni (tai sen puute) sen sallii. ja mitään ei jää päähän. siksi onkin kiva siteerailla. ei tarvi osata, eikä muistaa. senkun on vaan ja siteerraa. on kun himanen ja saarinen ja sanoo että descartes niin päässä kuuluu poksahdus ja mieleen tulee mielleyhtymiä niin että tietää kyllä mistä puhutaan, puhuttiin mistä tahansa.

mistä - ei mistä -kysmys vaan mistä -johdos - siis tulikin mieleeni nimi didier diderot (tai jotenkin noin) ja leffa, jonka kävin katsomassa hänestä joskus jossain helsingin taideyössä. minulle jäi siitä jotenkin mieleen sellainen vaikutelma ja kuva että hänen teoksensa encyclopedia olisi ollut jonkinlainen sanakirja, jonka hän olisi kirjottanut niin että antaa sanoille ihan oman merkityksensä, ts. vähän niinkun huuhaata, mutta kun siihen liittyi salssa painamisen työ, niin se olis ollu jotenkin descartelaista touhua. näin ei ole, ilmeisesti, vaan encylopedia on oikaestaan tietosanakirjasarja.

en muista kovin tarkkaan tuotakaan. siitä on kai 12v kun tulin surffanneeksi ja silloin ei tuosta kirjasta löytynyt internettien maailmasta oikein mitään tietoa edes engalnaiksi tehdystä painoksesta, saati suomenkileisestä laitoksesta niiiin se jäi siihen, kunte niin moni asia minulta aina jää, melkein kaikki. ikävät asiat, itselle harmilliset ja pitäaikaista haittaa ja mielipahaa tuottavat toista, kanssaihmsitä, kohtaan tehtynä tehdyt itseinhon ja niin rankaisemalla itseäni tehdyt asiat olen perin perinpohjainen viemään loppuun ja päätökseen yhdellä kertaa ja olen siinä melkoinen osaaja. onnistumissuhteen luulen olevan lähellä kasia makuulla eli ääretöntä eli infiniteettihän se sieltä kurkistaa (infidelityn muodossa), kuinka somaa onkaan tuo ja tämä ja se ja kikki se muukin, muun muassa ja muun ollessa, kuten aina on usein kun minä sanelen.

vaan jospa toi toinen kone olisi jo buuttaillut niin että voin muistitikulla kuljettaa taas bottini valikoituja lainauksia teidänkin tietoon.

kiitos kiinnostuksesta ja inhoa realismiin,
aikapoika suomen demokraattisesta tasavallasta (anabolinen SDR)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.